Flora en Fauna

Wageveld´s Boomverzorging

Een goede verzorging van bomen is een noodzakelijk kwaad. Of het nu gaat om uw privéboom of dat u namens de gemeente bomen beheert; een gezonde boom creëren betekent goede verzorging. De veiligheid rond de bomen moet gegarandeerd zijn. U, als eigenaar, blijft namelijk altijd verantwoordelijk voor de schade die uw boom aanricht.Bis Bleiswijk

Bloemisten Inkoop Service Bleiswijk onderscheidt zich binnen de bloemen en plantenmarkt niet alleen door kwaliteit en persoonlijke service te bieden. Ze spelen in op de mogelijkheid om al uw producten in te kopen vanaf kleine hoeveelheden. Via BIS Bleiswijk heeft u de mogelijkheid om kleine hoeveelheden (vanaf één fust), direct vanaf de kweker, in te kopen.

Flatcoated Retriever Club

De Flatcoat is een slimme, actieve jachthond met een intelligente uitdrukking. Hij is vriendelijk gezind, vol zelfvertrouwen en gaat met een eeuwig kwispelende staart door het leven. Deze "easy-going" jachthond loopt over van plezier. Met zijn ondeugende gevoel voor humor lijkt hij nooit volwassen te worden.

Frans Toledo Hoveniersbedrijf

Direct vanaf de start in 1998 hebben ze zich zo breed mogelijk gericht op de hoveniers-markt. Nu, twaalf jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot een hoveniersbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket. Naast complete aanleg of renovatie van een tuin, is het binnen het bedrijf ook mogelijk om gebruik maken van hun diensten, bijvoorbeeld het her- straten van een terras of het snoeien van een haag.

Dierenartspraktijk Schrage

Dierenartspraktijk Westvoorne maakt deel uit van de dienstgroep Voorne-Putten, die vrijwel alle dierenartsen voor gezelschapsdieren omvat. Voor spoedgevallen op ieder tijdstip van de dag, weekeinde of feestdagen kunt u contact met een van bovenstaande telefoonnummers. U wordt dan vanzelf naar de dienstdoende dierenarts verwezen.