Social Media

VPRI zet uw social media accounts zoals Facebook, Google+ en Twitter professioneel voor u op.

Wij hebben veel kennis op het gebied van Facebook, Twitter, Linkedin, Google Plus en Youtube.


Wat is Social media?

Social media is een verzamelnaam voor alle internet-toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen op een gebruiksvriendelijke en vaak leuke wijze. Het betreft niet alleen informatie in de vorm van tekst (nieuws, artikelen). Ook geluid (podcasts, muziek) en beeld (fotografie, video) worden gedeeld via social media websites. Met andere woorden, social media staat voor 'Media die je laten socialiseren met de omgeving waarin je je bevindt'.


Wat kan Social media voor u betekenen?
Marketeers zijn altijd druk met het voldoen aan deze basisbehoeften van de mens. Sociale media geven de consument de mogelijkheid eenvoudiger te voldoen aan behoeften zoals sociaal gedrag, erkenning en zelfontplooiing en bedrijven kunnen daar gebruik van maken. Voor het eerst in de geschiedenis is het mogelijk een dialoog aan te gaan met grote groepen consumenten, zonder dat dit grote budgetten vereist. Door goed om te gaan met sociale media worden bedrijven en merken deel van het 'netwerk' en van de 'peers' waardoor ze sneller en beter vertrouwd worden. Social media marketing speelt dan ook een steeds belangrijkere rol in de relatiemarketing van bedrijven.


1 beheer omgeving voor alles!
Doormiddel van ons CMS beheer is het heel makkelijk om uw Facebook, Google+ en Twitter bij te werken.
U kunt vanuit 1 omgeving simpel en prettig al uw Social media beheren.

Zo kunt u eenvoudig al uw volgers en connecties op de hoogte houden.

Door social media te gebruiken zijn er meerdere ingangen voor mensen om tot informatie te komen over uw bedrijf en/of producten.

Ook is extra informatie verspreiding op internet zodat de website beter wordt geïndexeerd en beter in de zoekmachines en Google wordt opgenomen.
   Rate us