Portfolio

Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
« »
Momenteel is de mobiele website van VPRI onder constructie.

Kom later nog eens terug!

Stichting Tinte 400

Tinte bestond in 1989 vierhonderd jaar en dat was natuurlijk reden voor een feestje. Het plaatselijke Oranjecomité ging stevig aan de slag en het werd een daverend succes: een week lang feest en zelfs wat geld over! Het comité smeedde direct plannen om een vervolg te geven aan het festijn en ziedaar, het jaarlijks Zomerfeest was geboren.

Toeristisch Ondernemers Platform Voorne-Putten

Het Toeristisch Ondernemers Platform Voorne-Putten (TOPVoorne) is een samenwerkings-verband van ondernemers op recreatief en toeristisch gebied. "Voorne Verrassend Veelzijdig Vakantiegebied!" Dat was de slogan waarmee de voorloper van TOP Voorne, de Vereniging van Recreatie Ondernemers in mei 1990 van start ging.

TOP Routenetwerk

Een Toeristisch Overstappunt (TOP) is een startpunt waar u de auto kunt achterlaten om vandaar heerlijk te fietsen of te wandelen in een landelijke omgeving. Vanaf elke TOP kunt u bewegwijzerde of beschreven routes volgen, die u laten kennismaken met de mooiste plekjes.

Trekpaarden Team Rockanje

Onze Stichting heeft zich ten doel gesteld de werktuighulp van de boer van vroeger op een recreatieve manier weer terug te brengen in deze moderne tijd. De Stichting doet dit middels het organiseren en meedoen aan activiteiten die dit in zich hebben. Verder ook door samen te werken met anderen die hetzelfde doel nastreven dus het in stand houden van het trekpaard in zijn hele hoedanigheid.                                                                                                                                                                                                                          
      

Tuincentrum Torreman

Tuincentrum Torreman is een kleinschalig bedrijf met het assortiment van een groot tuincentrum. Bij Tuincentrum Torreman vindt u een groot aanbod van bloemen en planten, hout en sierbestrating. Maar ook leuke accessoires voor in en om het huis. Voor de mooiste tuinmeubels bent u bij hun aan het juiste adres.

Tuinderij Vers

Alweer 25 jaar gespecialiseerd in het snijden van een totaal assortiment groenten en fruit. Kwaliteit, maatwerk, innovatief, uiterst modern machinepark, eigen transport en last but not least een groep zeer enthousiaste en betrokken medewerkers staan garant voor een uniek en onderscheidend eindproduct. Neem een kijkje op onze site en informeert u geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vergroot je invloed

Het gaat niet naar je zin en je wilt andere uitkomsten. Waar heb je dan invloed op? Jij kunt niemand veranderen. De enige invloed die je hebt is op jezelf. Krijg invloed op wat er met je gebeurt. Door (inter)actie en reactie krijg je grip op je omgeving.

Coaching, Training, Therapie

Voedingsadvies VPR

Gezond eten betekent met gezond verstand bewuste keuzes maken. Triquetra helpt u op zoek te gaan naar uw eetpatroon en geeft voedingsadvies en voorlichting. Met dit als handvat proberen we uw (eet)gedrag aan te passen en gaan we samen op zoek naar een goede balans en gezonde levensstijl.
   

Voorne's Plantenkwekerij B.V.

Voorne’s Plantenkwekerij B.V. staat in de ruime omgeving bekend om het kweken van groenteplanten voor de professionele- en hobbymarkt. Op onze groenteplanten-kwekerij van ruim 5 ha., verdeelt over 2 productie locaties in Rockanje, zijn wij gespecialiseerd in de opkweek van het complete pakket groenteplanten voor de glas- en volle- grondsteelten.
    >

Vreugdenhil Tweewielers

Het bedrijf Vreugdenhil Tweewielers is gelegen in het centrum van Rozenburg. Al jaren dé fietsspeciaalzaak van Rozenburg en omstreken. Ze combineren vakmanschap met fietsplezier. Een uitgebreid assortiment scooters, fietsen, fiets/scooter accessoires en onderdelen. Alles te zien in hun showroom van 200m2.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11