Portfolio

Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
« »
Momenteel is de mobiele website van VPRI onder constructie.

Kom later nog eens terug!

Vroegh en Hobbel Installatietechniek

Bij Vroegh & Hobbel wordt ouderwets degelijk vakmanschap gekoppeld aan de meest moderne technieken waardoor we staan voor de uitgevoerde werkzaamheden. Ook flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn in staat op verschillende manieren een project te begeleiden, bijvoorbeeld als bouwteam-partner of als onderaannemer.

V.V. Rockanje

Voetbal Vereniging Rockanje
V.V. Rockanje is op 28-11-2005 officieel 75 jaar oud, maar nog zeer vitaal en springlevend. Het woord officieel is toegevoegd omdat de eerste voetbal activiteiten rond 1919 plaats vonden en er op het strand gespeeld werd.

Zwemschool Goederond

Op deze website vindt u informatie over alle vestigingen, prijzen, lesmethoden en nog veel meer. Ook kunt u Goederond E-mailen met vragen of online inschrijven. Ze leiden op voor het zwem ABC volgens de richtlijnen van de NPZ / NRZ. Al meer dan 47 jaar ervaring in het geven van zwemles.

Historisch Vereniging Westelijk-Voorne

De Vereniging heeft tot doel de historie van Westelijk Voorne levend te houden. Dit doet zij door vier originele boerderijtjes op een afgesloten museumterrein in Rockanje in de oorspronkelijke staat te brengen, de Biberbunker in de Voornse duinen toegankelijk te houden en de Begraafplaats Maria Rust in oude staat te herstellen.
Autoschade Wildeboer

Verzeild geraakt in een kettingbotsing, tegen een paaltje gereden, muur geschampt in de parkeergarage; een ongeluk zit in een klein hoekje. Op zo'n moment heeft u wel iets anders aan uw hoofd dan de afhandeling van schade. En dan is het fijn dat er een expert is die alles van a tot z voor u regelt.

Yamio

Yamio b.v. is een professionele dienstverlener voor de gemeentelijke overheid, met name gericht op de afdelingen Burgerzaken \ Publiekszaken. Het producten- en dienstenpakket van Yamio is veel omvattend.
We komen graag met u in contact om u te ondersteunen met één van onze producten of diensten.

Zeewierwijzer

Stichting Zeewierwijzer heeft als doelstelling de publieke bewustwording over het belang van zeewier als bron van voeding, verzorging en gezondheid te bevorderen, door middel van het verstrekken van informatie en het geven van voorlichting. Deze website geeft, zonder te pretenderen volledig te zijn, een overzicht van een groot aantal toepassingen van en etenswaardigheden over zeewier.

Inwoners Partij Rozenburg

De gebiedscommissie zal voornamelijk een adviserende taak ( zowel gevraagd als ongevraagd ) aan de gemeenteraad van de Stad Rotterdam krijgen voor alle Rozenburgse aangelegenheden en directe invloed uitoefenen op het gebiedsplan. Een plan, dat door de gebiedscommissie moet worden vastgesteld en vervolgens bewaakt en eens in de twee jaar moet worden bijgesteld.

Zuster Visser Fonds

Doelstelling van de stichting: Het financieel ondersteunen van initiatieven van instellingen voor activiteiten ten behoeve van de gemeenschap van Westvoorne, die – in de ruimste zin – valllen onder het begrip “maatschappelijk belang”. Wat onder het begrip “maatschappelijk belang” valt wordt door het bestuur beoordeeld aan de hand van de informatie, die bij het verzoek moet worden overgelegd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11