Portfolio

Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
« »
Momenteel is de mobiele website van VPRI onder constructie.

Kom later nog eens terug!

Streekarchief VP

Vroeg of laat zoek je in het Streekarchief.

Welkom op de website van het Streekarchief, de digitale toegang tot het verleden van Voorne-Putten. Het papieren erfgoed van deze regio wordt zorgvuldig bewaard in een depot in Brielle en voor iedereen toegankelijk gemaakt. De speciale kluisruimte bevat in totaal vier strekkende kilometer aan historische documenten, die tot wel 750 jaar oud zijn, en een beeld schetsen van vrijwel elk aspect van het leven op de eilanden in vroeger tijden.
   

Groepspraktijk Beter leven

Wij zijn op missie om de gezondheid van mensen die niet lekker in hun vel zitten en die bereidt zijn om in hun gezondheid te investeren en aan zichzelf willen werken, significant te verbeteren door een topkwaliteit aan alternatieve behandelingen aan te bieden en om kennis te delen.
Durf jij deze uitdaging aan?
   

Residence Roosenburch

Residence Roosenburch

Prettig ouder worden aan de havenmonding van ’s werelds grootste haven: Rotterdam.
Rozenburg is sinds 2010 ook gemeente Rotterdam. Met ca. 12.500 inwoners is dit voormalige dorp een groene enclave te midden van havens en industrie. Onze residence ontleent haar naam aan het eiland Rozenburg vanaf 1586.
   

OBS Tweespan

Wij willen onze leerlingen de beste kansen bieden!
Wat heeft uw kind in deze 21e eeuw, behalve de basiskennis, nog meer nodig?
En hoe motiveren we uw kind door het leren nog leuker en interessanter te maken?
Bezoek onze website: http://obs-tweespan.nl/
   

Lunchroom De Jongens

Lunchroom de Jongens is een initiatief van Paul Roebroek, tevens eigenaar van chocolaterie/ijssalon Taste of Chocolate aan de rand van het Dorpsplein in Rockanje. Met de opening van de lunchroom in juni 2016 kwam een droom uit.
Hier kan heerlijk worden ontbeten en geluncht met biologische en eerlijke kwaliteitsproducten. Of gewoon een lekker kopje worden gedronken.
    

ZiZo Campers

Vakantie voorpret
Wat gaan we doen ?
Waar gaan we naar toe ?
Wie gaan er mee ?
Wat doen we met ons huisdier?
Wordt het een vliegvakantie, een huisje, kamperen?
Wil u de vrijheid ?
Wil u gaan en staan waar en wanneer u wil ?
Dan kiest u voor een vakantie met de camper!
   

Boerderij Op Aarde

‘Op Aarde’ is een unieke plek aan de Sleepseweg 9 in Brielle, waar het boerenbedrijf wordt gecombineerd met zorg en zingeving. We ontvangen u graag op een plek waar landbouw en mensen bij elkaar komen. Op Aarde produceren we authentiek en puur voedsel. Op onze zorgboerderij bieden we een warm welkom aan onze zorgdeelnemers, gasten en medewerkers. Voor ons zijn persoonlijke aandacht en respect de kernwaarden voor werkelijke ontmoeting en ontwikkeling.
   

Haarmode Marleen

Iemand laten stralen door een prachtig kapsel. Dat is wat mij drijft. Iedere keer weer. Vanuit die insteek hebben wij de afgelopen 30 jaren een grote vaste klantengroep opgebouwd. Zowel vrouw als man, zowel jong als oud. De vakkundige knipwijze en hairstyling, zijn anno nu de belangrijkste redenen waarom Haarmode Marleen in de regio zo goed bekend staat. Samen met mijn team ben ik altijd volop bezig met trends, nieuwe haarproducten en kniptechnieken. Met als doel het bijzonders in ieder gezicht naar voren te halen.
   

Deli-Deux

Deli-Deux staat bekend als de speciaalzaak op het gebied van verse groenten, fruit, kaas, traiteur en delicatessen in Oostvoorne. Tegen een scherpe prijs bieden zij u een ruim assortiment producten aan van hoge kwaliteit. Van verse salades, heerlijke en gezonde maaltijden, smakelijke belegde broodjes tot heerlijk zoete (chocolade) lekkernijen.
   

Westvoornes Weidevlees

Westvoornes Weidevlees is de merknaam van het bijzonder lekkere vlees van de eigen koeien van Boerderij Assenberg in Oostvoorne. Eerlijk en heerlijk rundvlees, zonder toevoegingen, zoals vlees hoort te smaken. Het merk staat garant voor een verantwoord stuk vlees van uitstekende kwaliteit. Graag laten wij u kennis maken met het bedrijf en het assortiment.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11