Portfolio

Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
« »
Momenteel is de mobiele website van VPRI onder constructie.

Kom later nog eens terug!

DMLS

Data Management & Logistic Services B.V. (DMLS) ondersteunt, als onafhankelijke organisatie, mens en organisatie bij doeltreffende oplossingen op het gebied van IT Services & Support.  Voor uw bedrijf is een soepel functionerende ICT onmisbaar. DMLS adviseert, levert en onderhoudt uw infrastructuur, systeem- en databeveiliging, hard- en software en toegang tot applicaties.
   

Stichting het Merula Weeshuis

Stichting Het Merula Weeshuis biedt verschillende huurwoningen aan voor 65 plussers  in het hart van de Brielse Vesting.

Incidenteel zijn er woningen beschikbaar voor jongeren.

Aannemer de Bruijne b.v.

Aannemersbedrijf De Bruijne BV bestaat al ruim 170 jaar! Het is een familiebedrijf, dat inmiddels wordt geleid door de vijfde generatie. Sinds de oprichting is Aannemersbedrijf De Bruijne BV gevestigd in Hellevoetsluis. Wij werken in opdracht van bedrijven, particulieren, overheden en woningbouwcorporaties.  Desgewenst zorgen wij voor het benodigde tekenwerk, voeren wij berekeningen uit en nemen wij u het vergunningentraject uit handen.
" Kwaliteit loopt als een rode draad door ons bedrijfsbeleid. "

Fysiotherapie Boutkam Brielle

Sportblessures, klachten opgedaan tijdens werk, revalidatie na een ongeval, operatie of ziekte?
Fysiotherapie Boutkam adviseert, behandelt en begeleidt u in het herstelproces. Bij Fysiotherapie Boutkam kan iedereen terecht voor de behandeling van klachten en blessures. Ook zonder verwijzing!
   

Lisette-Anne Volker

Lisette-Anne is een een door Doreen Virtue, Phd gecertificeerd ANGEL THERAPY PRACTITIONER® (ATP®) en medium. Tevens is zij master Integrated Energy Therapy, Reiki-master in het Usui systeem, Master Overvloed Welvaart Reiki, Schüssler celzouttherapeute, Merlijn Healer en Lomi Lomi massage therapeute.
Bij alles werkt zij met de uitgangspunten van Abraham Hicks.

Party- & Bowlingcentrum Spijkenisse

De medewerkers van Party- & Bowlingcentrum Spijkenisse bieden u een gastvrij en enthousiast onthaal.

De gezellige ambiance, de goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid zorgen voor een perfecte locatie voor familie- en zakelijke bijeenkomsten. Party- & Bowlingcentrum Spijkenisse heeft 16 volautomatische bowlingbanen, allen goedgekeurd door de Nederlandse Bowling Federatie. Zij hebben een "Kleine Bowlingzaal" met 6 bowlingbanen die u kunt afhuren voor feesten en partijen. Op vrijdag- en zaterdagavond en zondag de gehele dag verzorgen zij" moonlightbowlen" met gezellige muziek.

O.B.S. Mildenburg Oostvoorne

Onze basisschool ligt op het eiland Voorne-Putten in het centrum van het mooie dorp Oostvoorne, de Parel van Voorne. Het gebouw bestaat uit 8 lokalen, waarvan twee lokalen d.m.v. een schuifwand tot één gemeenschappelijke ruimte kan worden omgevormd, een speellokaal, directie- en leerkrachtenkamer. Aan de achterzijde van de school bevindt zich een groot speelplein dat grenst aan het Mildenburgbos.

Opvolgend

Ondernemer ben je niet voor even, maar voor het leven!
Beslissingen die in iedere fase van het ondernemerschap worden genomen klinken door in de verre toekomst. De levenscyclus van een onderneming en diens bezittingen is lang zijn en zal zelfs langer zijn dan die van de ondernemer zelf. Opvolgend voegt waarde toe en beschermt en behoudt deze voor de ondernemer én diens opvolgers, in iedere fase van het ondernemerschap.
Opvolgend hecht waarde aan bedrijven!

SLB Coaching

Samenspel, Leiderschap en Beweging!

Presteer je al langere tijd onder druk?
Ben je ontevreden over het resultaat van al je inzet?
Leid je aan onverklaarbare lichamelijke pijnen en klachten?
Kan jullie team beter op elkaar ingespeeld zijn?

Dan is SLB-Coaching wat voor jou/jullie!

   

Jansen Glas Westvoorne

Jansen Glas Westvoorne is een glashandel waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Jansen Glas Westvoorne is gespecialiseerd in alle facetten op het gebied van vlakglas, van het leveren en plaatsen van de modernste isolatieglas soorten tot het vervaardigen van ambachtelijk glas in lood in eigen atelier.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11