Portfolio

Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
« »
Momenteel is de mobiele website van VPRI onder constructie.

Kom later nog eens terug!

Rockanje-Classic

De Stichting Historische Motorrace Rockanje heeft tot doel het faciliteren van een tijdelijk circuit in het duingebied van de badplaats Rockanje en hiermee het houden de Rockanje Classic Races mogelijk te maken. De stichting wordt bestuurd en gedragen door vrijwilligers. Mede dankzij hun inzet, de steun van sponsoren en donaties wordt het evenement mogelijk gemaakt.


   

Simlogic

In today’s economy, constant innovation is an essential aspect of successful business, "standing still is going backwards". Simlogic assist her relations with all new innovations in a Simple and Logical direction.

The contribution of Simlogic continues surpasses the level of generating ideas. Ideas have to become real products in real markets. During the development of products & production processes Simlogic cooperates closely with a special network of specialised technicians and product designers.
   

Natuurlijk Beter

Natuurlijk Beter bestaat uit een team van artsen en therapeuten, die voor u klaar staan om u op een natuurlijke wijze gezonder te laten worden. Wij willen groter denken dan ons eigen vak (hoewel we allemaal een prachtige discipline hebben!) en samen met het team zoeken naar de best mogelijke oplossing voor u en uw probleem. Soms betekent dit, dat u door één van ons behandeld wordt en prima geholpen bent.
   

Databloem

Welkom bij Databloem Webshop.
Voor al uw cd's en dvd's.

Actie Radius Koeriers

Actie Radius is een begrip in het speciaal transport en in de koeriersbranche.
Door de 24-uurs economie is het van groot belang dat u kunt terugvallen op een betrouwbare partner als het gaat om tijdgebonden transporten.  We staan al weer meer dan 20 jaar dagelijks klaar in het hart van de Rotterdamse haven om onze klanten op weg te helpen.

Kwekerij Amazone Amaryllis

Amazone Amaryllis is een bloemenkwekerij gespecialiseerd in de teelt van snij-amaryllis. Het assortiment van Amazone Amaryllis bestaat uit zware en exclusieve soorten grootbloemig rood, wit, roze en tweekleurig en de vier dubbelbloemige (Nymph) variëteiten.

Baris Kranen

A. Baris Kranen & Grondverzetmachines BV. Gespecialiseerd in gebruikte kranen en grondverzetmachines. Meer dan 35 jaar ervaring. Wij importeren en exporteren alle soorten kranen. onderdelen en hulpstukken voor kranen of grondverzetmachines.

Bis Bleiswijk

Bloemisten Inkoop Service Bleiswijk onderscheidt zich binnen de bloemen en plantenmarkt niet alleen door kwaliteit en persoonlijke service te bieden. Ze spelen in op de mogelijkheid om al uw producten in te kopen vanaf kleine hoeveelheden. Via BIS Bleiswijk heeft u de mogelijkheid om kleine hoeveelheden (vanaf één fust), direct vanaf de kweker, in te kopen.

Schoonheid 4 YOU

Omdat iedere huid uniek is, en de behoeften van de huid van tijd tot tijd verschillen, werken we met behandelingen en huidverzorgingsadvies op maat.  Iedere behandeling en advies begint met een Face Mapping huidanalyse om vast te stellen wat jouw huid op dat moment nodig heeft.


 

Taste of Chocolate

Op het dorpsplein in Rockanje opende Paul Roebroek onlangs IJssalon en Chocolaterie / Chocolade winkel: Taste Of Chocolate, een zaak waar zoete lekkernijen en Chocolade centraal staan. Taste of Chocolate blinkt in de eerste plaats uit met chocoladeproducten, maar ook allerlei heerlijke gebakjes kun je er krijgen. En tijdens de zomermaanden is Taste Of Chocolate een paradijs voor alle liefhebbers van lekker verfrissende ijsjes.

    


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11