Portfolio

Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
« »
Momenteel is de mobiele website van VPRI onder constructie.

Kom later nog eens terug!

Bosscher Stichting

De Bosscher Stichting stelt zich ten doel het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek naar klachten op het gebied van de gezondheid welke worden toegeschreven aan het gebruik van lokaal anaesthetica.

Box-lock B.V.

Boxlock Industriële Verpakkingen vervaardigd kisten in alle gewenste soorten en maten, precies zoals de klant dat wenst. De kwalitiets volle kisten  worden zo gemaakt dat het product optimaal vervoerd of bewaard kan worden. De kisten worden geheel naar het product aangepast. Wij hebben hier verschillende mogelijkheden voor, uiteraard wordt dit eerst zorgvuldig met de klant doorgenomen. Het product staat voorop.
Brestheater

BREStheater is het podium voor veel (on)bekende cabaretiers, maar ook voor fantastische muziekavonden- of middagen, vrolijke, swingende en poëtische jeugdvoorstellingen en bijzondere toneelvoorstellingen.

Cafe Centraal Oostvoorne

Aan de rand van het centrum van Oostvoorne is Eetcafé Centraal al sinds 1885 gevestigd. Centraal is een sfeervol eetcafé met een mooi (overdekt en verwarmd) terras op het zuiden. Op ons zonnige terras kunt u genieten van een kopje koffie, een lichte lunch of een goed vullend diner.

Citoplan

In de loop der jaren zijn er vele uitgaven van Cito-plan verschenen met diverse omslagen, nummering en onder verschillende uitgave-namen.

Culturele Evenementen Oostvoorne

De Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne (SCEO) komt voort uit de vroegere samenwerkingsverband tussen de Zakenlieden Vereniging Oostvoorne en de plaatselijke V.V.V.

Doe@ding

Op zoek naar de allernieuwste materialen op het gebied van papierhobby's? Dan bent u bij Doe@ding aan het juiste adres! Zij verkopen een breed scala artikelen van vrijwel alle toonaangevende (inter)nationale hobbymerken.
Wij hebben een webshop voor Doe@ding opgezet inclusief een nieuw design van de website.

de Doornhof

De Doornhof is het bedrijf van Leen van Marion en Marleen Kortekaas. Wij telen en verkopen biologische groenten, fruit, aardappelen en andere biologische levensmiddelen. Op deze site vind u alle informatie over ons bedrijf. Heeft u toch nog vragen, schroom dan niet en mail of bel ons. Onder 'Hoe wie waar' vind U onze adresgegevens, email, openingstijden en waar en wanneer we op de markt staan.

Dupolco

Als klein, jong en dynamisch bedrijf staat Dupolco voor een goede samenwerking met onze klanten waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Hierdoor willen wij te allen tijde onze kwaliteit waarborgen en de klant in al zijn behoefte op het gebied van kunststof composieten voorzien.

Dukdalf Brielle

Dukdalf bestaat uit een sportcomplex, met een zwembad, sporthal en 4 squasbanen. Tevens is er een dorpshuis 't Dijckhuis en BRES met een theaterzaal. Voor al uw zwem, squash en andere sport plezier. U kunt zich aanmelden voor verschillende aqua mogelijkheden of gym/sportzaal.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11