Portfolio

Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
« »
Momenteel is de mobiele website van VPRI onder constructie.

Kom later nog eens terug!

Dynami Bouwservice

Dynami Bouwservice in Hellevoetsluis is hét bedrijf dat u inhuurt voor allerlei renovatie en timmerwerkzaamheden voor zowel binnens- als buitenshuis. Of het nu gaat om een badkamerrenovatie, zolderverbouwing of andere timmerwerkzaamheden in uw huis; Dynami Bouwservice maakt uw verbouwingswensen waar.

Frans Toledo Hoveniersbedrijf

Direct vanaf de start in 1998 hebben ze zich zo breed mogelijk gericht op de hoveniers-markt. Nu, twaalf jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot een hoveniersbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket. Naast complete aanleg of renovatie van een tuin, is het binnen het bedrijf ook mogelijk om gebruik maken van hun diensten, bijvoorbeeld het her- straten van een terras of het snoeien van een haag.

Fysiotherapie Boutkam

Het menselijk lichaam is een geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, tillen; het lijken vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft men pas wanneer het lichaam even niet meewerkt.

Golfclub Kleiburg

Golfclub Kleiburg heeft historische banden met de gemeente Brielle. In de veertiende eeuw was colf, het Middeleeuwse spel dat veel leek op het huidige golf, wijdverbreid. Dat blijkt onder andere uit oorkondes waarvan de oudste oorkondes, die colf noemen in het gebied dat nu Nederland is, komen uit Brielle.

ITW Welding Products

ITW Welding Products heeft een marktleidend portfolio bestaande uit Best- in-Class Welding Brands.
De reeks producten bieden eersteklas prestaties geleverd door middel van de breedte van oplossingen lasmachines, Induction Heating, lastoevoegmaterialen en accessoires omvatten.  De website van ITW Welding is in 9 talen ontwikkeld.

Visspecialist Jaap Graaf

Wij bieden u een zeer ruim en veelzijdig assortiment vis en schaaldieren in onze moderne winkel te Oostvoorne. Naast overheerlijke haring en gebakken vis, beschikken wij over specialiteiten als tapas en rijk gesorteerde visschotels. Natuurlijk bent u ook voor een heerlijk broodje of een van onze kant en klaar menu schotels bij ons aan het juiste adres.

Kamerkoor Magnificat

Het koor ‘Magnificat’ uit Middelharnis bestaat uit 28 leden en is opgericht op 29 januari 1988. Sinds de oprichting van het koor staat het onder leiding van onze vakbekwame dirigent Rinus Verhage. We richten ons op de vocale (kerk)muziek van Barok tot Renaissance, van (vroeg) middeleeuwen tot hedendaags.

Koppenol Services

Koppenol industriële & civiele services B.V. is gespecialiseerd op het gebied van zuigen & blazen van droge stoffen. Bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel, daarom beschikken wij over nieuw, modern en goed onderhouden materieel, welke voldoet aan de laatste eisen op het gebied van techniek, geluidsnormen, emissies en veiligheid.

Kramer Timmerwerken

M. de Kramer timmerwerken is een timmerbedrijf dat is gericht op zowel particulieren als bedrijven. In onze eigen werkplaats wordt elk werkstuk op ambachtelijke wijze gemaakt. Met behulp van moderne houtbewerkingsmachines maken wij hier ramen, deuren, kozijnen, trappen, kasten en keukens.

Kunstwerk Westvoorne

Westvoorne, gelegen aan de Zuid-Hollandse kust op het eiland Voorne-Putten, is een gemeente met een bloeiend kunstleven. Stichting Kunstwerk Westvoorne organiseert hier regelmatig bijzondere kunstevenementen. Deze kenmerken zich door hun laagdrempeligheid en hebben tot doel kunstenaars en kunstliefhebbers bij elkaar te brengen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11