Portfolio

Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
« »
Momenteel is de mobiele website van VPRI onder constructie.

Kom later nog eens terug!

Luisteren naar je lijf

Bij “Luisteren naar je lijf, praktijk voor Rebalancing” word je uitgenodigd om van denken naar voelen te gaan. Wees nieuwsgierig naar wat je voelt en ontdek welke wijsheden je lichaam in zich heeft! In mijn praktijk kun je terecht voor Rebalancing, Samassati Kleurenlichttherapie, Reiki  en Universal White Time Healing.

Mediconnect

Als bemiddelingsbureau voor psychiaters en artsen is hun missie het succesvol begeleiden en vervullen van vacatures binnen de geestelijke gezondheidszorg. Hun dienstverlening richt zich op opdrachtgevers, psychiaters en artsen en kent een persoonsgerichte aanpak.

ETB van Meggelen

E.T.B. van Meggelen is een vakkundig en erkend Elektro technisch installatiebureau. Wij zijn actief in de aanleg, onderhoud en renovatie van elektrotechnische installaties, in nieuwbouw, utiliteit, industrie en domotica.
Wij kunnen met trots zeggen dat wij al meer dan 50 jaar gespecialiseerd zijn in elektrotechniek. Waaronder het plaatsen van groepenkasten, nieuwbouwprojecten en renovatie.

Mobility Support

Mobility Support is een volledig onafhankelijke wagenparkinkoper en -beheerder die maatwerk leaseoplossingen biedt aan het MKB tegen de laagste tarieven gecombineerd met de gunstigste voorwaarden.

Nederlandse Bond van Schietbaanhouders

De Nederlandse bond van Schietbaanhouders organiseert schietinstructeurscursussen.

Pac a Mac

Na jaren van onderzoek en ontwikkeling is PACaMAC er eindelijk in geslaagd om een jas af te drukken op een zodanige wijze dat het resultaat is van een "MATCHING ALL OVER PRINT".

Partij Westvoorne

Het partijprogramma van de Partij Westvoorne is oorspronkelijk gebaseerd op de uitkomst van een aantal in het voorjaar van 2009 gehouden werkgroepen. Deze werkgroepen werden bemand door een aantal leden en donateurs van de Partij Westvoorne tezamen met verschillende specialisten uit de Westvoornse burgerij.

Oceanscooter

De oceanscooter is geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder. Ontworpen met variabele snelheidscontrole en voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen. Geschikt voor gebruik in het zwembad, vijver en rustige wateren.

Muziekvereniging Ons Genoegen

Als je in Rockanje e.o. woont, ben je hier op de juiste plaats. Bij Ons Genoegen zijn er veel verschillende mogelijkheden. Je kunt bewegen op muziek bij de twirlers, je kunt trommelen bij de drumband of je kunt blazen op een instrument bij het orkest. En natuurlijk kun je altijd komen kijken en luisteren naar de optredens.

OPW Westvoorne

Het OPW behartigt de belangen van alle(leden) ondernemers in Westvoorne. Het is ons doel een goede, gezonde ontwikkeling van het lokale bedrijfsleven te faciliteren. Om dit te bereiken opereert het OPW als unieke spreekbuis met de gemeente. Daarnaast onderhouden we sterke kontakten met relevante instanties en partijen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11