Portfolio

OBS Tweespan

Wij willen onze leerlingen de beste kansen bieden!
Wat heeft uw kind in deze 21e eeuw, behalve de basiskennis, nog meer nodig?
En hoe motiveren we uw kind door het leren nog leuker en interessanter te maken?
Bezoek onze website: http://obs-tweespan.nl/

Lunchroom De Jongens

Lunchroom de Jongens is een initiatief van Paul Roebroek, tevens eigenaar van chocolaterie/ijssalon Taste of Chocolate aan de rand van het Dorpsplein in Rockanje. Met de opening van de lunchroom in juni 2016 kwam een droom uit.
Hier kan heerlijk worden ontbeten en geluncht met biologische en eerlijke kwaliteitsproducten. Of gewoon een lekker kopje worden gedronken.

ZiZo Campers

Vakantie voorpret
Wat gaan we doen ?
Waar gaan we naar toe ?
Wie gaan er mee ?
Wat doen we met ons huisdier?
Wordt het een vliegvakantie, een huisje, kamperen?
Wil u de vrijheid ?
Wil u gaan en staan waar en wanneer u wil ?
Dan kiest u voor een vakantie met de camper!
   

Boerderij Op Aarde

‘Op Aarde’ is een unieke plek aan de Sleepseweg 9 in Brielle, waar het boerenbedrijf wordt gecombineerd met zorg en zingeving. We ontvangen u graag op een plek waar landbouw en mensen bij elkaar komen. Op Aarde produceren we authentiek en puur voedsel. Op onze zorgboerderij bieden we een warm welkom aan onze zorgdeelnemers, gasten en medewerkers. Voor ons zijn persoonlijke aandacht en respect de kernwaarden voor werkelijke ontmoeting en ontwikkeling.

Haarmode Marleen

Iemand laten stralen door een prachtig kapsel. Dat is wat mij drijft. Iedere keer weer. Vanuit die insteek hebben wij de afgelopen 30 jaren een grote vaste klantengroep opgebouwd. Zowel vrouw als man, zowel jong als oud. De vakkundige knipwijze en hairstyling, zijn anno nu de belangrijkste redenen waarom Haarmode Marleen in de regio zo goed bekend staat. Samen met mijn team ben ik altijd volop bezig met trends, nieuwe haarproducten en kniptechnieken. Met als doel het bijzonders in ieder gezicht naar voren te halen.

Caravancentrum Tinte

Caravancentrum Tinte is de ideale locatie om uw caravan of vouwwagen te stallen. Ons bedrijf bestaat al sinds 1995 en is ook in het bezit van een Bovag-certificering. U kunt dus direct uw kampeermiddel ook door ons laten onderhouden of repareren. In onze campingwinkel vindt u alles om het leven van een kampeerder bijzonder aangenaam te maken. Veel van uw kampeeruitrusting zoals gasflessen, bbq's, koopt u direct bij ons in de winkel.