Adviesbureau

Consumentenzaken

Consumentenzaken is specialist in het besparen op vaste lasten voor iedereen. Een team van specialisten houdt zich continu bezig met het vergelijken van alle aanbieders in elke categorie van onder andere energie tot aan telefonie, hypotheken en verzekeringen. Het doel van onze medewerkers is het leven voor u gemakkelijker en voordeliger te maken! Onze organisatie is adviesvrij en onafhankelijk.
Mix & Match

Mix & Match.com heeft een Communicatie Scan ontwikkeld, speciaal gericht op het middensegment. In een oogopslag heeft u inzicht in kansen en risico's. Samen maken we de juiste keuzes om de communicatie middelen optimaal te benutten. Een perfecte "match" met de doelgroepen is het eindresultaat.

Some Time

Some Time kijkt samen met haar relaties naar de communicatievraagstukken. Of het nu gaat om een compleet communicatieplan, opzetten van een internet- of intranetsite met de nieuwste ontwikkelingen of het regelen van structurele beheerzaken; Some Time biedt u een op maat afgestemd plan om de ondernemer zoveel mogelijk te ondersteunen.

Trouwservice Wendy

Bij ons vindt je alles voor de trouwdag. Bespaar jezelf veel tijd. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een meer dan compleet assortiment aanbieden. Het voordeel: 1 adres, 1 aanspreekpunt, alles is beter op elkaar af te stemmen. Bestellingen / reserveringen kunnen geplaatst worden via de e-mail, telefoon of door op afspraak langs te komen.