Auto en boot bedrijven

Geijsman Watersport BV

De jachthaven is de basis van hun onderneming. Ze beschikken over een ruim aantal ligplaatsen waarvan de meeste zijn voorzien van "alle gemakken".
Wat hebben ze nog meer in huis; een watersportwinkel met alles voor de watersport zoals: accessoires, lakken, antifoulings, wetsuits, zwemvesten, skivesten, touwwerk, VETUS equipment en ... heel belangrijk, een goed advies.

Niemantsverdriet Spijkenisse

Personenvervoer dat verder gaat dan van A naar B. Niemantsverdriet Spijkenisse richt zich op het vervoer van mensen die extra aandacht nodig hebben zoals bij zieken vervoer, rolstoelvervoer, vervoer van mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en scholieren vervoer. Ons wagenpark  zijn met moderne, comfortabele voertuigen met veel aandacht voor veiligheid en gemakkelijk in- en uitstappen.

Autoschade Wildeboer

Verzeild geraakt in een kettingbotsing, tegen een paaltje gereden, muur geschampt in de parkeergarage; een ongeluk zit in een klein hoekje. Op zo'n moment heeft u wel iets anders aan uw hoofd dan de afhandeling van schade. En dan is het fijn dat er een expert is die alles van a tot z voor u regelt.