Huisvesting

Residence Roosenburch

Residence Roosenburch

Prettig ouder worden aan de havenmonding van ’s werelds grootste haven: Rotterdam.
Rozenburg is sinds 2010 ook gemeente Rotterdam. Met ca. 12.500 inwoners is dit voormalige dorp een groene enclave te midden van havens en industrie. Onze residence ontleent haar naam aan het eiland Rozenburg vanaf 1586.
   

Boerderij Op Aarde

‘Op Aarde’ is een unieke plek aan de Sleepseweg 9 in Brielle, waar het boerenbedrijf wordt gecombineerd met zorg en zingeving. We ontvangen u graag op een plek waar landbouw en mensen bij elkaar komen. Op Aarde produceren we authentiek en puur voedsel. Op onze zorgboerderij bieden we een warm welkom aan onze zorgdeelnemers, gasten en medewerkers. Voor ons zijn persoonlijke aandacht en respect de kernwaarden voor werkelijke ontmoeting en ontwikkeling.
   

Stichting het Merula Weeshuis

Stichting Het Merula Weeshuis biedt verschillende huurwoningen aan voor 65 plussers  in het hart van de Brielse Vesting.

Incidenteel zijn er woningen beschikbaar voor jongeren.

Ressort Wonen

Ressort Wonen heeft als enige woningstichting in Rozenburg ruim 2300 huurwoningen in haar bestand. Daarnaast worden 250 garages verhuurd. Ook voeren wij voor 10 Verenigingen van Eigenaren het beheer. Wij willen tevreden klanten en vinden dat goed wonen in Rozenburg betekent, dat er voldoende geschikte woningen zijn voor alle inwoners en dat deze in een vitale woonomgeving staan.

   Rate us