Huisvesting

Cardia

Cardia en Duinrust zijn sinds 1 maart 2016 samen verder gegaan als Cardia. Vanuit onze locaties bieden wij comfortabele, (thuis)zorg en aanvullende diensten voor ouderen. Vanuit onze christelijke identiteit, met aandacht en deskundigheid. Met respect voor elkaar en aandacht voor de wensen en behoeften van onze cliënten. De nieuwe organisatie heeft een nieuw gezicht gekregen. In ons logo kunt u een hart herkennen. Het symbool van menselijke gevoelens. Van liefde, warmte en geborgenehid. Dat is wat Cardia wil uitdragen. Zorgzaam voor cliënten, met liefde voor ons werk en hart voor elkaar.
 

Stichting het Merula Weeshuis

Stichting Het Merula Weeshuis biedt verschillende huurwoningen aan voor 65 plussers  in het hart van de Brielse Vesting.

Incidenteel zijn er woningen beschikbaar voor jongeren.

Ressort Wonen

Ressort Wonen heeft als enige woningstichting in Rozenburg ruim 2300 huurwoningen in haar bestand. Daarnaast worden 250 garages verhuurd. Ook voeren wij voor 10 Verenigingen van Eigenaren het beheer. Wij willen tevreden klanten en vinden dat goed wonen in Rozenburg betekent, dat er voldoende geschikte woningen zijn voor alle inwoners en dat deze in een vitale woonomgeving staan.

   Rate us