Uitgeverij en Drukkerij

Citoplan

In de loop der jaren zijn er vele uitgaven van Cito-plan verschenen met diverse omslagen, nummering en onder verschillende uitgave-namen.

Digigidsen

FMR ontwikkelt een digitale gemeentegids voor internet en smartphones. De doelstelling is het creëren van een zeer gebruiksvriendelijke en functionele digitale gemeentegids. Binnenkort worden alle Digigidsen uitgevoerd in deze nieuwe versie. Overzicht van alle digitale gemeentegidsen is ze vinden op: www.fmrproducties.nl

FMR Producties

FMR Producties is een dynamisch bedrijf dat de gemeente een totaalpakket aanbiedt op het gebied van informatieverstrekking. FMR Producties verzorgt inmiddels de gemeente- gidsen voor meer dan 70 gemeenten in Nederland. Als eerste uitgever van gemeente- gidsen voldoet de website van FMR Producties aan de prioriteit 1 drempelsvrij norm.

Sportunion

Biedt uw leden/sponsoren een APP en Mobiele website! De moderne communicatiemiddelen via Smartphone en tablets zijn niet meer weg te denken in onze maatschappij. U kunt als vereniging uw leden snel en efficiënt informeren over nieuws , wedstrijden, uitslagen en afgelastingen.  Bovendien zijn Twitter, Facebook en Youtube niet meer weg te denken voor de huidige (sociale) communicatie.