Vervoer

Taymyr forwarding

Specialist in het vervoer van ladingen van en naar Rusland

Taymyr Forwarding is gespecialiseerd in het vervoer van ladingen van en naar Rusland, in het bijzonder naar het noordelijke deel, de havens van Moermansk, Archangelsk en Dudinka. Zendingen naar deze regio’s vereisen vaak een unieke aanpak, rekening houdend met complexe douanewetgeving en lokale procedures.

AIL Autoverhuur

AIL Autoverhuur Spijkenisse een onderdeel van de DEN – Group, en is al jaren het adres voor 9-persoonsbussen, aannemersuitvoeringen,  pick-ups, caddy’s, terreinbussen en opstappers. Wij verhuren, shortleasen  en leasen aan bedrijven en instellingen in Nederland en België.
Voor een dag, week, maand of langer; voor iedere periode zijn wij de juiste partner. Ook voor speciale wensen, aanpassingen of maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Autoverhuur van der Sluijs

Autoverhuur Van der Sluijs is al meer dan 40 jaar een begrip op Voorne  Putten. 
Autoverhuur Van der Sluijs is onderdeel van de DEN-Group waaronder tevens AIL Autoverhuur, -Service en -Lease vallen.
Gaat u binnenkort verhuizen, op vakantie of heeft u andere plannen en op zoek naar een lichte bedrijfswagen of 9-persoonsbus, dan bent u bij Autoverhuur Van der Sluijs aan het juiste adres.
 

Actie Radius Koeriers

Actie Radius is een begrip in het speciaal transport en in de koeriersbranche.
Door de 24-uurs economie is het van groot belang dat u kunt terugvallen op een betrouwbare partner als het gaat om tijdgebonden transporten.  We staan al weer meer dan 20 jaar dagelijks klaar in het hart van de Rotterdamse haven om onze klanten op weg te helpen.

Mobility Support

Mobility Support is een volledig onafhankelijke wagenparkinkoper en -beheerder die maatwerk leaseoplossingen biedt aan het MKB tegen de laagste tarieven gecombineerd met de gunstigste voorwaarden.

   Rate us