Nieuws

Reactie op "Een nieuwe website":

Velden met (*) zijn verplicht.
Een nieuwe website
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Een nieuwe website

We hebben een nieuwe website! De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest onze huisstijl te veranderen en wij vinden zeker dat dit gelukt is!

We hebben rekening gehouden met de informatie die voor u belangrijk is en daarom hebben we dit op een zo overzichtelijk mogelijke manier weer gegeven. Zo houden we u nu op de hoogte over lopende projecten en recent opgeleverde projecten.

Webshop:
In onze nieuwe website hebben we een webshop opgenomen. Hier kunt u de Easy CMS modules bekijken en eventueel bestellen. Dit hebben we toegepast om het voor u mogelijk te maken uw website te optimaliseren met nieuwe modules.

MKB Website Pakketten:
Voor de nieuwe klanten hebben we pakketten ontwikkeld. Deze pakketten zijn afgestemd op de wensen van ieder type MKB ondernemer. We hebben vier pakketten samengesteld. Starter, Basis, Pro en een zelf samen te stellen website pakketten! Zo is voor ieder type onderneming een best passend pakket ontstaan.

Social Media:
Tevens zijn we tegenwoordig actief aanwezig op alle Social Media kanalen en kunt u ons ook daar volgen. We vinden het dan ook fijn om reacties te krijgen op ons portfolio en andere berichten. Wij vinden het geweldig om te lezen hoe onze klanten hun Social Media inzetten en op die manier zijn wij gelijk op de hoogte van wat U bezig houdt.
Wij kunnen voor u professionele Social Media kanalen opzetten.

Vanuit ons Easy CMS kunt u via één omgeving uw berichten plaatsen op al uw Social Media kanalen.

Door Social Media te gebruiken zijn er meerdere ingangen voor mensen om tot informatie te komen over uw bedrijf en/of producten. Ook is dit extra informatie verspreiding op internet zodat de website beter wordt geïndexeerd en beter in de zoekmachines wordt opgenomen.

Wij zijn super trots op onze nieuwe website en de mogelijkheden welke de website allemaal biedt.

Eventuele opmerkingen: E-mail: info@vpri.nl
Pagina terug
   Rate us