Portfolio

portfolio groep: "(Web)winkels en groothandels":

Openhaardhout Wageveld

Wageveld's haardhout is gespecialiseerd in de allerbeste soorten haardhout. Wij leveren alleen de beste soorten openhaardhout, dus geen populieren, wilgen of naaldbomenhout, omdat het zeer slechte soorten openhaardhout zijn. Wij leveren haardhout kant en klaar en gratis bezorgd met de allerbeste service!

Deli-Deux

Deli-Deux staat bekend als de speciaalzaak op het gebied van verse groenten, fruit, kaas, traiteur en delicatessen in Oostvoorne. Tegen een scherpe prijs bieden zij u een ruim assortiment producten aan van hoge kwaliteit. Van verse salades, heerlijke en gezonde maaltijden, smakelijke belegde broodjes tot heerlijk zoete (chocolade) lekkernijen.
   

Westvoornes Weidevlees

Westvoornes Weidevlees is de merknaam van het bijzonder lekkere vlees van de eigen koeien van Boerderij Assenberg in Oostvoorne. Eerlijk en heerlijk rundvlees, zonder toevoegingen, zoals vlees hoort te smaken. Het merk staat garant voor een verantwoord stuk vlees van uitstekende kwaliteit. Graag laten wij u kennis maken met het bedrijf en het assortiment.

Snuffelloods Rockanje

De Snuffelloods in Rockanje.
Een plaats waar goederen worden aangeboden. Een rommelmarkt met tweedehands goederen zoals kleding, boeken, grammofoonplaten, meubels (ook ledikanten), elektrisch en elektronica, fietsen, surfplanken, ski's, glas- en aardewerk,  speelgoed, ligstoelen, hometrainer.....etc.
Al onze artikelen hebben wij om niets  gekregen van medemensen uit de regio.
  

Budding Schilders

Het in 1975 opgerichte bedrijf Budding is een echt familiebedrijf. Wat klein begon, groeide binnen een aantal jaren uit tot een gewaardeerd schilders- en glaszettersbedrijf. Budding is begonnen met een glas-, verf- en behangwinkel in 1988. In 2008 verhuisde deze winkel naar het huidige pand aan de Emmastraat 11 en heet na een interne verbouwing sinds kort ‘Colors@Home Budding’. In de winkel wordt naast verf onder andere vloeren, behang, gordijnen, buitenzonwering en raamdecoratie verkocht.
   

Databloem

Welkom bij Databloem Webshop.
Voor al uw cd's en dvd's.

Kwekerij Amazone Amaryllis

Amazone Amaryllis is een bloemenkwekerij gespecialiseerd in de teelt van snij-amaryllis. Het assortiment van Amazone Amaryllis bestaat uit zware en exclusieve soorten grootbloemig rood, wit, roze en tweekleurig en de vier dubbelbloemige (Nymph) variëteiten.

Taste of Chocolate

Op het dorpsplein in Rockanje opende Paul Roebroek onlangs IJssalon en Chocolaterie / Chocolade winkel: Taste Of Chocolate, een zaak waar zoete lekkernijen en Chocolade centraal staan. Taste of Chocolate blinkt in de eerste plaats uit met chocoladeproducten, maar ook allerlei heerlijke gebakjes kun je er krijgen. En tijdens de zomermaanden is Taste Of Chocolate een paradijs voor alle liefhebbers van lekker verfrissende ijsjes.

    


Doe@ding

Op zoek naar de allernieuwste materialen op het gebied van papierhobby's? Dan bent u bij Doe@ding aan het juiste adres! Zij verkopen een breed scala artikelen van vrijwel alle toonaangevende (inter)nationale hobbymerken.
Wij hebben een webshop voor Doe@ding opgezet inclusief een nieuw design van de website.

de Doornhof

De Doornhof is het bedrijf van Leen van Marion en Marleen Kortekaas. Wij telen en verkopen biologische groenten, fruit, aardappelen en andere biologische levensmiddelen. Op deze site vind u alle informatie over ons bedrijf. Heeft u toch nog vragen, schroom dan niet en mail of bel ons. Onder 'Hoe wie waar' vind U onze adresgegevens, email, openingstijden en waar en wanneer we op de markt staan.

Pac a Mac

Na jaren van onderzoek en ontwikkeling is PACaMAC er eindelijk in geslaagd om een jas af te drukken op een zodanige wijze dat het resultaat is van een "MATCHING ALL OVER PRINT".

Oceanscooter

De oceanscooter is geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder. Ontworpen met variabele snelheidscontrole en voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen. Geschikt voor gebruik in het zwembad, vijver en rustige wateren.

Tuincentrum Torreman

Tuincentrum Torreman is een kleinschalig bedrijf met het assortiment van een groot tuincentrum. Bij Tuincentrum Torreman vindt u een groot aanbod van bloemen en planten, hout en sierbestrating. Maar ook leuke accessoires voor in en om het huis. Voor de mooiste tuinmeubels bent u bij hun aan het juiste adres.

Tuinderij Vers

Alweer 25 jaar gespecialiseerd in het snijden van een totaal assortiment groenten en fruit. Kwaliteit, maatwerk, innovatief, uiterst modern machinepark, eigen transport en last but not least een groep zeer enthousiaste en betrokken medewerkers staan garant voor een uniek en onderscheidend eindproduct. Neem een kijkje op onze site en informeert u geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voorne's Plantenkwekerij B.V.

Voorne’s Plantenkwekerij B.V. staat in de ruime omgeving bekend om het kweken van groenteplanten voor de professionele- en hobbymarkt. Op onze groenteplanten-kwekerij van ruim 5 ha., verdeelt over 2 productie locaties in Rockanje, zijn wij gespecialiseerd in de opkweek van het complete pakket groenteplanten voor de glas- en volle- grondsteelten.
    >

Vreugdenhil Tweewielers

Het bedrijf Vreugdenhil Tweewielers is gelegen in het centrum van Rozenburg. Al jaren dé fietsspeciaalzaak van Rozenburg en omstreken. Ze combineren vakmanschap met fietsplezier. Een uitgebreid assortiment scooters, fietsen, fiets/scooter accessoires en onderdelen. Alles te zien in hun showroom van 200m2.

Pagina terug
   Rate us