Portfolio

Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
« »
Momenteel is de mobiele website van VPRI onder constructie.

Kom later nog eens terug!

Steingoed

Voor het veranderen en verbeteren van werkprocessen of voor het implementeren van nieuwe systemen worden vaak interim managers van Steingoed ingezet. Het zijn zomaar wat voorbeelden van opdrachten die onze medewerkers op HBO of WO niveau uitvoeren. Doorgaans gaat het om opdrachten die maar door enkele personen uitgevoerd kunnen worden omdat ze zo specifiek van aard zijn.
   

Erfgoedlijngo

In de Erfgoedlijn Goeree-Overflakkee worden eilandelijke cultuur-historische belevingswaarden geaccentueerd, ontwikkeld en verbonden in een streekherkenbaar verhaal over Leven met het Water.

Estron Group

Estron Group is een veelzijdig logistiek bedrijf. Opgericht in 1967 is het bedrijf uitgegroeid tot een bekende speler in het Rotterdamse havengebied.

Zwinkels Tuinen

Vanuit de passie voor groen biedt het hoveniersbedrijf Zwinkels Tuinen zijn diensten aan op het gebied van advies, ontwerp, aanleg, onderhoud van tuinen. Bij ons staan de wensen van de klant voorop. U bent tenslotte degene die nog jaren van uw tuin wilt genieten en daar willen wij ons steentje aan bijdragen.
   

Senioren Partij Rotterdam

De belangrijkste activiteiten van Seniorenpartij Rotterdam vinden plaats in de branche: Politieke organisaties. Deze branche heeft als hoofdcategorie: 'Overige' en is in dit geval verder onderverdeeld bij: 'Levensbeschouwelijke en politieke organisaties, belangen- en ideële organisaties, hobbyclubs'.

Snuffelloods Rockanje

De Snuffelloods in Rockanje.
Een plaats waar goederen worden aangeboden. Een rommelmarkt met tweedehands goederen zoals kleding, boeken, grammofoonplaten, meubels (ook ledikanten), elektrisch en elektronica, fietsen, surfplanken, ski's, glas- en aardewerk,  speelgoed, ligstoelen, hometrainer.....etc.
Al onze artikelen hebben wij om niets  gekregen van medemensen uit de regio.
  

AIL Autoverhuur

AIL Autoverhuur Spijkenisse een onderdeel van de DEN – Group, en is al jaren het adres voor 9-persoonsbussen, aannemersuitvoeringen,  pick-ups, caddy’s, terreinbussen en opstappers. Wij verhuren, shortleasen  en leasen aan bedrijven en instellingen in Nederland en België.
Voor een dag, week, maand of langer; voor iedere periode zijn wij de juiste partner. Ook voor speciale wensen, aanpassingen of maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Autoverhuur van der Sluijs

Autoverhuur Van der Sluijs is al meer dan 40 jaar een begrip op Voorne  Putten. 
Autoverhuur Van der Sluijs is onderdeel van de DEN-Group waaronder tevens AIL Autoverhuur, -Service en -Lease vallen.
Gaat u binnenkort verhuizen, op vakantie of heeft u andere plannen en op zoek naar een lichte bedrijfswagen of 9-persoonsbus, dan bent u bij Autoverhuur Van der Sluijs aan het juiste adres.
 

Budding Schilders

Het in 1975 opgerichte bedrijf Budding is een echt familiebedrijf. Wat klein begon, groeide binnen een aantal jaren uit tot een gewaardeerd schilders- en glaszettersbedrijf. Budding is begonnen met een glas-, verf- en behangwinkel in 1988. In 2008 verhuisde deze winkel naar het huidige pand aan de Emmastraat 11 en heet na een interne verbouwing sinds kort ‘Colors@Home Budding’. In de winkel wordt naast verf onder andere vloeren, behang, gordijnen, buitenzonwering en raamdecoratie verkocht.
   

Excellance Haarmode

Kapsalon Excellance Haarmode neemt u mee in de wereld van haar- en kleurtrends en goede haarverzorging. Genieten van een rustmoment om weer als herboren de kapsalon te verlaten; dat is wat Excellance Haarmode voor ogen heeft.
   
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11