Portfolio

Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
Welkom bij VPRI
« »
Momenteel is de mobiele website van VPRI onder constructie.

Kom later nog eens terug!

PRC Delta

De officiële naam van onze vereniging is Putse Renners Club Delta afgekort PRC Delta. De vereniging is opgericht op 23 oktober 1960 en is aangesloten bij de KNWU onder nummer AS 16 B-ES. PRC Delta is gevestigd te Spijkenisse. Wij beschikken over een fantastische wieleraccommodatie. Een mooi clubhuis, een schitterend afgesloten parcours van 1500 meter en een veldrit parcours.

Stichting Probaro

De stichting PROBARO staat voor PROmotie BAdplaats ROckanje en is opgericht in 1983 door bank directeur Dhr. Alblas, ondernemer Klaas Kars en inwoonster Rockanje Mevr. Kalkman Schoonewil.  Probaro heeft zich als doel gesteld om evenementen te organiseren die voornamelijk voor de jeugd aantrekkelijk zijn.

Regionale Zangersbond Zuidwest Nederland

De doelstelling die wij hebben, is het bevorderen en het op een hoger peil brengen van de amateurkoorzang in het algemeen en dat van de aangesloten koren in het bijzonder.

Ressort Wonen

Ressort Wonen heeft als enige woningstichting in Rozenburg ruim 2300 huurwoningen in haar bestand. Daarnaast worden 250 garages verhuurd. Ook voeren wij voor 10 Verenigingen van Eigenaren het beheer. Wij willen tevreden klanten en vinden dat goed wonen in Rozenburg betekent, dat er voldoende geschikte woningen zijn voor alle inwoners en dat deze in een vitale woonomgeving staan.

Ruiter en Pony Club Rockanje

Op deze site is alle informatie te vinden over de vereniging, wedstrijden en actuele gebeurtenissen. Door op de bovenstaande links te klikken komt u bij datgene wat u zoekt of wilt bekijken.

Restaurant de Ruyterhuis

Bij de haven van Hellevoetsluis vindt u Restaurant De Ruyterhuis.  Of het nu gaat om een kopje koffie, een zorgvuldig bereide lunch, een exclusief meergangen diner of het organiseren van uw onvergetelijke huwelijksfeest. De Ruyterhuis kent heeft vele mogelijkheden.

Schietbaan Europoort

Kleiduiven schieten... een raak alternatief !!!!

Wij bieden een sportief en culinair gebeuren voor 1 tot 300 personen. Wij hebben een ruime bar, aparte vergaderruimte en gelegenheid voor produkt informatie. Zeer geschikt voor een uitstapje met relaties, personeelsfeest, vrijgezellenfeest, verjaardag of zomaar een verrassing voor..... ?

Dierenartspraktijk Schrage

Dierenartspraktijk Westvoorne maakt deel uit van de dienstgroep Voorne-Putten, die vrijwel alle dierenartsen voor gezelschapsdieren omvat. Voor spoedgevallen op ieder tijdstip van de dag, weekeinde of feestdagen kunt u contact met een van bovenstaande telefoonnummers. U wordt dan vanzelf naar de dienstdoende dierenarts verwezen.

Thai voor Taal

Thai voor Taal is een vertaalbureau dat zich specialiseert in vertaal- en tolkdiensten van de Thaise taal naar de Engelse- en Nederlandse taal en vice versa. Het is gevestigd in Rotterdam.

Thermodoors & Products

Thermo Doors & Products bv is gespecialiseerd in de fabricage van koel - / en vriescellen en koel-/vriesdeuren. Veel wat mensen gebruiken en bijna alles wat we eten en drinken is met de huidige regelgeving in meer of mindere mate temperatuur geconditioneerd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11