(Web)winkels en groothandels

Westvoornes Weidevlees

Westvoornes Weidevlees is de merknaam van het bijzonder lekkere vlees van de eigen koeien van Boerderij Assenberg in Oostvoorne. Eerlijk en heerlijk rundvlees, zonder toevoegingen, zoals vlees hoort te smaken. Het merk staat garant voor een verantwoord stuk vlees van uitstekende kwaliteit. Graag laten wij u kennis maken met het bedrijf en het assortiment.

Snuffelloods Rockanje

De Snuffelloods in Rockanje.
Een plaats waar goederen worden aangeboden. Een rommelmarkt met tweedehands goederen zoals kleding, boeken, grammofoonplaten, meubels (ook ledikanten), elektrisch en elektronica, fietsen, surfplanken, ski's, glas- en aardewerk,  speelgoed, ligstoelen, hometrainer.....etc.
Al onze artikelen hebben wij om niets  gekregen van medemensen uit de regio.
  

Quiltvaria

Mijn naam is Franny Kruithof en ik ben de eigenaar van webwinkel Quiltvaria. Quiltvaria is gevestigd in Rockanje en opgericht in 2012. Quiltvaria is de naam die ik hiervoor al jaren gebruikte voor mijn blog. Ik hou van variatie in het quilten, van traditioneel tot art.

Budding Schilders

Het in 1975 opgerichte bedrijf Budding is een echt familiebedrijf. Wat klein begon, groeide binnen een aantal jaren uit tot een gewaardeerd schilders- en glaszettersbedrijf. Budding is begonnen met een glas-, verf- en behangwinkel in 1988. In 2008 verhuisde deze winkel naar het huidige pand aan de Emmastraat 11 en heet na een interne verbouwing sinds kort ‘Colors@Home Budding’. In de winkel wordt naast verf onder andere vloeren, behang, gordijnen, buitenzonwering en raamdecoratie verkocht.
   

Excellance Haarmode

Kapsalon Excellance Haarmode neemt u mee in de wereld van haar- en kleurtrends en goede haarverzorging. Genieten van een rustmoment om weer als herboren de kapsalon te verlaten; dat is wat Excellance Haarmode voor ogen heeft.

Databloem

Welkom bij Databloem Webshop.
Voor al uw cd's en dvd's.

Kwekerij Amazone Amaryllis

Amazone Amaryllis is een bloemenkwekerij gespecialiseerd in de teelt van snij-amaryllis. Het assortiment van Amazone Amaryllis bestaat uit zware en exclusieve soorten grootbloemig rood, wit, roze en tweekleurig en de vier dubbelbloemige (Nymph) variëteiten.

Taste of Chocolate

Op het dorpsplein in Rockanje opende Paul Roebroek onlangs IJssalon en Chocolaterie / Chocolade winkel: Taste Of Chocolate, een zaak waar zoete lekkernijen en Chocolade centraal staan. Taste of Chocolate blinkt in de eerste plaats uit met chocoladeproducten, maar ook allerlei heerlijke gebakjes kun je er krijgen. En tijdens de zomermaanden is Taste Of Chocolate een paradijs voor alle liefhebbers van lekker verfrissende ijsjes.

    


Buitenplaats Rockanje

Gespecialiseerd in glas-kersenteelt met de nieuwste rassen uit de hele wereld! Moderne teeltmethoden. Biologische ziekten bestrijding d.m.v. natuurlijke predatoren. Volledig, tegen insecten, afgeschermde kassen. Inzet van kwartels tegen bodem onkruiden. Teelt zonder afvalwater en restafval.Cholicup

Sfeervol samen. Je bent in goed gezelschap. Na een gezellige maaltijd, of een ander gezellig moment, nog even de tijd om met elkaar te genieten van een nieuwe smaaksensatie. Vul de chocolade cups met een van de heerlijke likeurs. Geniet wanneer de chocola zich in je mond vermengd met de likeur.

1 2 3