(Web)winkels en groothandels

Snuffelloods Rockanje

De Snuffelloods in Rockanje.
Een plaats waar goederen worden aangeboden. Een rommelmarkt met tweedehands goederen zoals kleding, boeken, grammofoonplaten, meubels (ook ledikanten), elektrisch en elektronica, fietsen, surfplanken, ski's, glas- en aardewerk,  speelgoed, ligstoelen, hometrainer.....etc.
Al onze artikelen hebben wij om niets  gekregen van medemensen uit de regio.
  

Quiltvaria

Mijn naam is Franny Kruithof en ik ben de eigenaar van webwinkel Quiltvaria. Quiltvaria is gevestigd in Rockanje en opgericht in 2012. Quiltvaria is de naam die ik hiervoor al jaren gebruikte voor mijn blog. Ik hou van variatie in het quilten, van traditioneel tot art.

Budding Schilders

Het in 1975 opgerichte bedrijf Budding is een echt familiebedrijf. Wat klein begon, groeide binnen een aantal jaren uit tot een gewaardeerd schilders- en glaszettersbedrijf. Budding is begonnen met een glas-, verf- en behangwinkel in 1988. In 2008 verhuisde deze winkel naar het huidige pand aan de Emmastraat 11 en heet na een interne verbouwing sinds kort ‘Colors@Home Budding’. In de winkel wordt naast verf onder andere vloeren, behang, gordijnen, buitenzonwering en raamdecoratie verkocht.
   

Wageveld haardhout

Sinds 1979 houden wij ons actief bezig met de verkoop van Openhaardhout. Het bedrijf staat al jaren in volle bloei. Met de moderne technieken van deze tijd is het geen enkel probleem om aan grote vraag naar Haardhout te voldoen. Motorzagen, cirkelzagen en kloofmachines, alles is aanwezig om een mooi product te maken. U heeft vanaf het bestellen tot aan het bezorgen met ons zelf te maken.

Excellance Haarmode

Kapsalon Excellance Haarmode neemt u mee in de wereld van haar- en kleurtrends en goede haarverzorging. Genieten van een rustmoment om weer als herboren de kapsalon te verlaten; dat is wat Excellance Haarmode voor ogen heeft.

Databloem

Welkom bij Databloem Webshop.
Voor al uw cd's en dvd's.

Kwekerij Amazone Amaryllis

Amazone Amaryllis is een bloemenkwekerij gespecialiseerd in de teelt van snij-amaryllis. Het assortiment van Amazone Amaryllis bestaat uit zware en exclusieve soorten grootbloemig rood, wit, roze en tweekleurig en de vier dubbelbloemige (Nymph) variëteiten.

de Kracht van Ambacht

De Kracht van Ambacht is een winkel met biologische producten. Van een heerlijke iberico worst tot een hollandse pot met een bal gehakt. Alle producten worden bereid met veel liefde en natuurlijke ingredienten.
Wees welkom op onze site en neem gerust een kijkje in onze (virtuele) winkel.

Taste of Chocolate

Op het dorpsplein in Rockanje opende Paul Roebroek onlangs IJssalon en Chocolaterie / Chocolade winkel: Taste Of Chocolate, een zaak waar zoete lekkernijen en Chocolade centraal staan. Taste of Chocolate blinkt in de eerste plaats uit met chocoladeproducten, maar ook allerlei heerlijke gebakjes kun je er krijgen. En tijdens de zomermaanden is Taste Of Chocolate een paradijs voor alle liefhebbers van lekker verfrissende ijsjes.

    


Buitenplaats Rockanje

Gespecialiseerd in glas-kersenteelt met de nieuwste rassen uit de hele wereld! Moderne teeltmethoden. Biologische ziekten bestrijding d.m.v. natuurlijke predatoren. Volledig, tegen insecten, afgeschermde kassen. Inzet van kwartels tegen bodem onkruiden. Teelt zonder afvalwater en restafval.1 2 3