(Web)winkels en groothandels

Snuffelloods Rockanje

De Snuffelloods in Rockanje.
Een plaats waar goederen worden aangeboden. Een rommelmarkt met tweedehands goederen zoals kleding, boeken, grammofoonplaten, meubels (ook ledikanten), elektrisch en elektronica, fietsen, surfplanken, ski's, glas- en aardewerk,  speelgoed, ligstoelen, hometrainer.....etc.
Al onze artikelen hebben wij om niets  gekregen van medemensen uit de regio.
  

Budding Schilders

Het in 1975 opgerichte bedrijf Budding is een echt familiebedrijf. Wat klein begon, groeide binnen een aantal jaren uit tot een gewaardeerd schilders- en glaszettersbedrijf. Budding is begonnen met een glas-, verf- en behangwinkel in 1988. In 2008 verhuisde deze winkel naar het huidige pand aan de Emmastraat 11 en heet na een interne verbouwing sinds kort ‘Colors@Home Budding’. In de winkel wordt naast verf onder andere vloeren, behang, gordijnen, buitenzonwering en raamdecoratie verkocht.
   

Databloem

Welkom bij Databloem Webshop.
Voor al uw cd's en dvd's.

Kwekerij Amazone Amaryllis

Amazone Amaryllis is een bloemenkwekerij gespecialiseerd in de teelt van snij-amaryllis. Het assortiment van Amazone Amaryllis bestaat uit zware en exclusieve soorten grootbloemig rood, wit, roze en tweekleurig en de vier dubbelbloemige (Nymph) variëteiten.

de Kracht van Ambacht

De Kracht van Ambacht is een winkel met biologische producten. Van een heerlijke iberico worst tot een hollandse pot met een bal gehakt. Alle producten worden bereid met veel liefde en natuurlijke ingredienten.
Wees welkom op onze site en neem gerust een kijkje in onze (virtuele) winkel.

Taste of Chocolate

Op het dorpsplein in Rockanje opende Paul Roebroek onlangs IJssalon en Chocolaterie / Chocolade winkel: Taste Of Chocolate, een zaak waar zoete lekkernijen en Chocolade centraal staan. Taste of Chocolate blinkt in de eerste plaats uit met chocoladeproducten, maar ook allerlei heerlijke gebakjes kun je er krijgen. En tijdens de zomermaanden is Taste Of Chocolate een paradijs voor alle liefhebbers van lekker verfrissende ijsjes.

    


Buitenplaats Rockanje

Gespecialiseerd in glas-kersenteelt met de nieuwste rassen uit de hele wereld! Moderne teeltmethoden. Biologische ziekten bestrijding d.m.v. natuurlijke predatoren. Volledig, tegen insecten, afgeschermde kassen. Inzet van kwartels tegen bodem onkruiden. Teelt zonder afvalwater en restafval.



Cholicup

Sfeervol samen. Je bent in goed gezelschap. Na een gezellige maaltijd, of een ander gezellig moment, nog even de tijd om met elkaar te genieten van een nieuwe smaaksensatie. Vul de chocolade cups met een van de heerlijke likeurs. Geniet wanneer de chocola zich in je mond vermengd met de likeur.

Doe@ding

Op zoek naar de allernieuwste materialen op het gebied van papierhobby's? Dan bent u bij Doe@ding aan het juiste adres! Zij verkopen een breed scala artikelen van vrijwel alle toonaangevende (inter)nationale hobbymerken.
Wij hebben een webshop voor Doe@ding opgezet inclusief een nieuw design van de website.

de Doornhof

De Doornhof is het bedrijf van Leen van Marion en Marleen Kortekaas. Wij telen en verkopen biologische groenten, fruit, aardappelen en andere biologische levensmiddelen. Op deze site vind u alle informatie over ons bedrijf. Heeft u toch nog vragen, schroom dan niet en mail of bel ons. Onder 'Hoe wie waar' vind U onze adresgegevens, email, openingstijden en waar en wanneer we op de markt staan.

1 2 3