Mobiele Website

Zorg dat u bereikbaar bent!
Het aandeel bezoekers dat een website bekijkt met een mobiele telefoon of een smartphone neemt enorm toe. Ongeveer 85% van de mobiele internet surfers gebruikt mobiel internet om snel informatie op te zoeken. U kunt voor relatief lage kosten al zorgen dat al deze nieuwe gebruikers op een gebruiksvriendelijke en zeer snelle mobiele website komen!
 
Een website voor mobiel internet is heel anders van structuur, navigatie, content en opzet.

Omdat mobiele internet surfers, gebruik maken van een klein scherm, is het concept en de vormgeving van uw huidige website waarschijnlijk niet geschikt voor mobiel internet.

Letters zijn meestal te klein, de plaatjes te groot en navigatie ongeschikt voor touchscreen bediening. Mobiele internet surfers zijn meestal niet op zoek naar uitgebreide informatie maar willen gerichte informatie  of  snel iets opzoeken. Het internet zal steeds vaker via smartphones gebruikt worden.

 


Waarom een mobiele website
Standaard websites zijn vaak, door gebruik van flash veel content (teksten plaatjes), niet geschikt om te bekijken op de mobiele telefoon. Een mobiele website is speciaal ingericht voor gebruik op de telefoon. De content en de plaatjes zijn aangepast aan het formaat waardoor de laadtijd ook optimaal is.Ook het aantal toestellen waarmee men op het mobiele web kan surfen neemt zeer snel toe. De Google phone en de iPhone  zijn in dit opzicht nog maar het begin. Met het oog op de snelle ontwikkelingen en de toekomst is het van belang om aanwezig te zijn op het mobiele web.

Mobiele website en Easy CMS
De mobiele website wordt ook via het CMS beheert om zowel uw desktop website als de mobiele variant te bedienen.
Onder een apart onderdeel van het menu komen pagina’s die direct aan de mobiele website (template) gekoppeld worden.
Zo heeft u in 1 beheeromgeving alle mogelijkheden om eenvoudig alles up to date te houden. Automatische detectie zorgt er tevens voor dat gebruikers van een Smartphone die uw website bezoeken meteen worden doorgestuurd naar de mobiele variant van uw website.
Hou er rekening mee dat niet alle pagina’s en de webshop niet geschikt zijn voor weergave op een Smartphone.

Heeft u nog geen mobiele website, vraag dan nu meteen een mobiele website aan.
*** Velden met een * zijn verplicht!
Naam : *
Bedrijf : *
Tel: : *
E-mail : *
Vragen/opmerkingen :
7 - 3 =
   Rate us