20 jaar vpri

Een terugblik op 20 jaar VPRI.
VPRI 20 jaar online dat is best een lange tijd waarin veel is gebeurd en ook veel is veranderd zeker wat betreft het internet.
Ik kan me nog herinneren dat begin jaren 90 er maar een paar internet providers waren in NL.
Verbinding maken met het internet ging toen nog via een hele reeks floppys die je achter elkaar diende in te voeren en het resultaat was een heuse 12k2 verbinding die was opgezet met het modem, en hoorde je nog de bekende asci inbeltonen. Wanneer je toen op internet aan het surfen was kon men je telefonisch niet bereiken omdat je telefoonlijn dan bezet was.
Daarna heeft het internet een ongekende groei door gemaakt, en is het heden ten dagen niet meer weg te denken.VPRI heeft in de beginjaren hele mooie pioniers projecten mogen uitvoeren voor een aantal grote opdrachtgevers.
Zo waren we in 1998 al bezig met online digitale plattegronden. Op die online plattegronden hadden we toen o.a. alle bushaltes van Connexion op Voorne-putten in beeld gebracht met reistijden etc.
Ook met KPN hebben we rond 2000 diverse mooie projecten gedaan, het ging hier om internetzuilen die in het straatbeeld van steden zoals Arnhem, Nijmegen en Rotterdam stonden.
Daarop kon je via onze digitale plattegronden zien waar de winkels etc. zich de stad bevonden.

Daarna hebben we o.a. samen met uitgever Rijnland tussen 2002 en 2008 een van de grootste websites van NL online gehad.
Hierop stonden alle digitale plattegronden van Citoplan uit Den Haag, een soort van voorloper van wat tegenwoordig Google maps is. Deze website fungeerde als een portal voor alle plattegronden.
Verder zijn we actief geweest met het ontwikkelen van online software en ook Apps werden populair; in de App store waren ongeveer 50 Apps van ons actief.
Tegenwoordig bedienen we onze klanten met het ontwikkelen en realiseren van mooie professionele websites op maat, uitgevoerd met ons EASY CMS of Word Press, en uiteraard met de allerbeste service.
Alle websites draaien op onze eigen webservers waardoor we een hoog service niveau en een supersnelle website aan onze klanten kunnen aanbieden.

Hieronder diverse foto's van VPRI door de tijden.


   Rate us