Over ons

Onze missie is het helpen van Mkb bedrijven en instellingen om hun doelen te bereiken. Hierbij gebruiken wij verschillende technieken en tactieken. Elke klant is uniek en wij zorgen altijd voor een onderscheidende uitstraling. We houden graag elk contact persoonlijk en zien de opdrachtgever als partner. De gedachte hierachter is betrekkelijk eenvoudig: Uw succes is ons succes. En andersom.

De weg en methodiek is van cruciaal belang, wij bouwen op de principes van kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn graag bezig met het ontwikkelen van projecten waar we zelf vertrouwen in hebben. Door de korte communicatie lijnen, onze jarenlange ervaring en uw bezig te laten houden met uw eigen specialiteit, wij verzorgen uw website en aanverwante zaken.

Kernwaarden:
Persoonlijke aanpak   ·   Creativiteit  ·   Betrouwbaarheid   ·   Kwaliteit   ·   Onderscheidend  .  Service
 
Ons veelomvattende dienstenpakket bestaat uit het vormgeven (of restylen), bouwen, onder- houden en functioneel maken van websites en internet toepassingen in alle moderne programmeertalen zoals Html, PHP, Mysql, Perl, Dhtml, Ajax, Java, Javascript.

Onze internet servers staan direct gekoppeld aan de backbone te Rotterdam en staan garant voor een uitstekende snelheid prestatie. Persoonlijke aandacht en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Ons dienstenpakket heeft alles in zich om uw bedrijf te voorzien van hulp en tips zodat de nieuwe mogelijkheden die het internet biedt voor uw bedrijf bereikbaar en beheersbaar zijn. En onze telefonische helpdesk helpt u gratis snel en accuraat weer op weg, mocht u een probleem ondervinden.

   Rate us