Virtuele Tour

Google Bedrijfsfoto’s is een nieuwe activiteit van Google. Hiermee kunnen ondernemingen zich met een Virtuele Tour presenteren in zoekresultaten van zoekmachines, maar ook in Google Maps, Google+ en andere social media.
Zo is er nu de mogelijk om  met StreetView bedrijven binnen te lopen. Dit noemt men de Virtuele Tour.
Bij een aantal ondernemers kunt u al binnen kijken d.m.v. de Virtuele Tour!

Ook VPRI zelf heeft uiteraard de Virtuele Tour.
Bekijk hieronder een aantal voorbeelden:

Hoe gaat het één en ander in zijn werk?
Wij sturen op uw verzoek een door Google gecertificeerde fotograaf bij u langs. Hij maakt een x aantal 360 graden panorama foto’s van uw bedrijf en een aantal gewone foto’s.
Deze worden door hem geplaatst op Google+ en Google Maps. Daarna kunnen wij het voor u verwerken in uw website, mobiel en op Facebook.

Wat is Google Bedrijfsfoto’s?
Google Bedrijfsfoto’s gebruikt dezelfde techniek als Google Street View. Bedrijven bieden bezoekers een interactieve tour met panoramische foto’s van 360 graden. De bezoekers bepalen zelf hun route en bepalen ook zelf waar ze naar willen kijken. Dat is de kracht ten opzichte van film: de bezoeker is ‘in control’ en wandelt zelf door het bedrijf. Deze Virtuele Tour kan de basis vormen van de beslissing om offline ook naar het betreffende bedrijf toe te gaan. Daarnaast biedt de dienst een serie van tien ‘gewone’ foto’s, gemaakt van interessante bedrijfsdetails. Deze tour is automatisch gekoppeld aan andere Google-producten en deelname aan Google Bedrijfsfoto’s leidt daarnaast tot prominentere aanwezigheid in de zoekresultaten van Google. De tour verschijnt in de zoekresultaten als klikbaar thumbnail.

Waarom dit initiatief?
Google Bedrijfsfoto’s is een logisch vervolg op Google Street View, dat uitsluitend virtuele tours buiten maakt. Google Bedrijfsfoto’s speelt in op de nieuwsgierigheid van mensen. Die willen graag zaken ontdekken, onderzoeken en ervaren.

Wat zijn de voordelen voor u?
Google+ staat op dit moment bovenaan als het gaat om het verbeteren van uw vindbaarheid en de indexering in Google. Ook heeft u met de Virtuele Tour meteen een Google product afgenomen en staat er bij uw zoekresultaten: ‘’Binnenkijken”. Hierdoor heeft u meer voorrang op andere bedrijven die geen Google Maps Virtuele Tour hebben.
Een positief ervaren 360 graden panoramatour is hierdoor van invloed op de omzet van producten of diensten.

Google+ is een Social Media Platform wat u in contact kan brengen met zowel bedrijven als klanten.
Lees er meer over op:
http://www.google.com/intl/nl_all/+/business/get-started.html

Zodra u dit onderdeel afneemt bij VPRI zetten wij de Google+ pagina voor u op. Automatisch wordt er dan een vermelding gemaakt bij Google Now! en Google Places. Voor het opzetten van het account, verwerken van de foto’s, Google+ icon en Google Virtuele Tour op uw website en Social Media ( Facebook ) brengen wij eenmalig € 75,- in rekening.

De kosten van de fotograaf zijn afhankelijk van het pakket naar keuze.
5 panorama foto’s = € 275,-
10 panorama foto’s = € 350,-
Voor meerdere foto’s wordt er een projectprijs gemaakt.

Mocht u meer informatie willen, neem dan gerust contact op met VPRI

   Rate us