Gezondheid

Groepspraktijk Beter leven

Wij zijn op missie om de gezondheid van mensen die niet lekker in hun vel zitten en die bereidt zijn om in hun gezondheid te investeren en aan zichzelf willen werken, significant te verbeteren door een topkwaliteit aan alternatieve behandelingen aan te bieden en om kennis te delen.
Durf jij deze uitdaging aan?
   

Fysiotherapie Boutkam Brielle

Sportblessures, klachten opgedaan tijdens werk, revalidatie na een ongeval, operatie of ziekte?
Fysiotherapie Boutkam adviseert, behandelt en begeleidt u in het herstelproces. Bij Fysiotherapie Boutkam kan iedereen terecht voor de behandeling van klachten en blessures. Ook zonder verwijzing!
   

Lisette-Anne Volker

Lisette-Anne is een een door Doreen Virtue, Phd gecertificeerd ANGEL THERAPY PRACTITIONER® (ATP®) en medium. Tevens is zij master Integrated Energy Therapy, Reiki-master in het Usui systeem, Master Overvloed Welvaart Reiki, Schüssler celzouttherapeute, Merlijn Healer en Lomi Lomi massage therapeute.
Bij alles werkt zij met de uitgangspunten van Abraham Hicks.

Natuurlijk Beter

Natuurlijk Beter bestaat uit een team van artsen en therapeuten, die voor u klaar staan om u op een natuurlijke wijze gezonder te laten worden. Wij willen groter denken dan ons eigen vak (hoewel we allemaal een prachtige discipline hebben!) en samen met het team zoeken naar de best mogelijke oplossing voor u en uw probleem. Soms betekent dit, dat u door één van ons behandeld wordt en prima geholpen bent.
   

Schoonheid 4 YOU

Omdat iedere huid uniek is, en de behoeften van de huid van tijd tot tijd verschillen, werken we met behandelingen en huidverzorgingsadvies op maat.  Iedere behandeling en advies begint met een Face Mapping huidanalyse om vast te stellen wat jouw huid op dat moment nodig heeft.


 

Fysiotherapie Boutkam

Het menselijk lichaam is een geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, tillen; het lijken vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft men pas wanneer het lichaam even niet meewerkt.

Luisteren naar je lijf

Bij “Luisteren naar je lijf, praktijk voor Rebalancing” word je uitgenodigd om van denken naar voelen te gaan. Wees nieuwsgierig naar wat je voelt en ontdek welke wijsheden je lichaam in zich heeft! In mijn praktijk kun je terecht voor Rebalancing, Samassati Kleurenlichttherapie, Reiki  en Universal White Time Healing.

Mediconnect

Als bemiddelingsbureau voor psychiaters en artsen is hun missie het succesvol begeleiden en vervullen van vacatures binnen de geestelijke gezondheidszorg. Hun dienstverlening richt zich op opdrachtgevers, psychiaters en artsen en kent een persoonsgerichte aanpak.

Voedingsadvies VPR

Gezond eten betekent met gezond verstand bewuste keuzes maken. Triquetra helpt u op zoek te gaan naar uw eetpatroon en geeft voedingsadvies en voorlichting. Met dit als handvat proberen we uw (eet)gedrag aan te passen en gaan we samen op zoek naar een goede balans en gezonde levensstijl.
   

Zeewierwijzer

Stichting Zeewierwijzer heeft als doelstelling de publieke bewustwording over het belang van zeewier als bron van voeding, verzorging en gezondheid te bevorderen, door middel van het verstrekken van informatie en het geven van voorlichting. Deze website geeft, zonder te pretenderen volledig te zijn, een overzicht van een groot aantal toepassingen van en etenswaardigheden over zeewier.

   Rate us