Dienstverlening

Haarmode Marleen

Iemand laten stralen door een prachtig kapsel. Dat is wat mij drijft. Iedere keer weer. Vanuit die insteek hebben wij de afgelopen 30 jaren een grote vaste klantengroep opgebouwd. Zowel vrouw als man, zowel jong als oud. De vakkundige knipwijze en hairstyling, zijn anno nu de belangrijkste redenen waarom Haarmode Marleen in de regio zo goed bekend staat. Samen met mijn team ben ik altijd volop bezig met trends, nieuwe haarproducten en kniptechnieken. Met als doel het bijzonders in ieder gezicht naar voren te halen.
   

DMLS

Data Management & Logistic Services B.V. (DMLS) ondersteunt, als onafhankelijke organisatie, mens en organisatie bij doeltreffende oplossingen op het gebied van IT Services & Support.  Voor uw bedrijf is een soepel functionerende ICT onmisbaar. DMLS adviseert, levert en onderhoudt uw infrastructuur, systeem- en databeveiliging, hard- en software en toegang tot applicaties.
   

Opvolgend

Ondernemer ben je niet voor even, maar voor het leven!
Beslissingen die in iedere fase van het ondernemerschap worden genomen klinken door in de verre toekomst. De levenscyclus van een onderneming en diens bezittingen is lang zijn en zal zelfs langer zijn dan die van de ondernemer zelf. Opvolgend voegt waarde toe en beschermt en behoudt deze voor de ondernemer én diens opvolgers, in iedere fase van het ondernemerschap.
Opvolgend hecht waarde aan bedrijven!

SLB Coaching

Samenspel, Leiderschap en Beweging!

Presteer je al langere tijd onder druk?
Ben je ontevreden over het resultaat van al je inzet?
Leid je aan onverklaarbare lichamelijke pijnen en klachten?
Kan jullie team beter op elkaar ingespeeld zijn?

Dan is SLB-Coaching wat voor jou/jullie!

   

Steingoed

Voor het veranderen en verbeteren van werkprocessen of voor het implementeren van nieuwe systemen worden vaak interim managers van Steingoed ingezet. Het zijn zomaar wat voorbeelden van opdrachten die onze medewerkers op HBO of WO niveau uitvoeren. Doorgaans gaat het om opdrachten die maar door enkele personen uitgevoerd kunnen worden omdat ze zo specifiek van aard zijn.
   

Excellance Haarmode

Kapsalon Excellance Haarmode neemt u mee in de wereld van haar- en kleurtrends en goede haarverzorging. Genieten van een rustmoment om weer als herboren de kapsalon te verlaten; dat is wat Excellance Haarmode voor ogen heeft.
   

Thai voor Taal

Thai voor Taal is een vertaalbureau dat zich specialiseert in vertaal- en tolkdiensten van de Thaise taal naar de Engelse- en Nederlandse taal en vice versa. Het is gevestigd in Rotterdam.

Vergroot je invloed

Het gaat niet naar je zin en je wilt andere uitkomsten. Waar heb je dan invloed op? Jij kunt niemand veranderen. De enige invloed die je hebt is op jezelf. Krijg invloed op wat er met je gebeurt. Door (inter)actie en reactie krijg je grip op je omgeving.

Coaching, Training, Therapie

Vroegh en Hobbel Installatietechniek

Bij Vroegh & Hobbel wordt ouderwets degelijk vakmanschap gekoppeld aan de meest moderne technieken waardoor we staan voor de uitgevoerde werkzaamheden. Ook flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn in staat op verschillende manieren een project te begeleiden, bijvoorbeeld als bouwteam-partner of als onderaannemer.

Yamio

Yamio b.v. is een professionele dienstverlener voor de gemeentelijke overheid, met name gericht op de afdelingen Burgerzaken \ Publiekszaken. Het producten- en dienstenpakket van Yamio is veel omvattend.
We komen graag met u in contact om u te ondersteunen met één van onze producten of diensten.

   Rate us