Dienstverlening

OTS

OTS has adopted the Zero Fly Time (ZFT) principle and Crew Resource Management from the aviation industry. With the delivery of the high fidelity simulator, all operators - both in the control room and the field - can be trained simultaneously in normal operations and emergency response.

DMLS

Data Management & Logistic Services B.V. (DMLS) ondersteunt, als onafhankelijke organisatie, mens en organisatie bij doeltreffende oplossingen op het gebied van IT Services & Support.  Voor uw bedrijf is een soepel functionerende ICT onmisbaar. DMLS adviseert, levert en onderhoudt uw infrastructuur, systeem- en databeveiliging, hard- en software en toegang tot applicaties.

Willem van Esch

Vraagt u zich wel ’s af hoeveel u in uzelf investeert? En heeft u enig idee wat zo’n investering u kan opleveren? Of bent u meer bezig met investeringen in stenen en materialen? Als u kiest voor een investering in uzelf garandeer ik u een rendement van minstens factor tien. En het mooiste komt nog: u gaat daar zelf voor zorgen!

Hanemaayer consultancy

More than 40 years Nico Hanemaayer has been a cargo and marine surveyor  with - and partly also manager of - Expertise Bureau Binnendijk Bree at Rotterdam, in which period he, not only in The Netherlands and Belgium but all over the world, either for cargo owners/shippers or receivers and/or for their cargo underwriters, has attended to claims/damages/losses on cargoes to be or shipped overseas. In these cases, in addition to checking and verifying the nature of the claim (if any) , the extent of such damage or loss was extensively  negotiated and eventually agreed with local receivers/claimants.

Opvolgend

Ondernemer ben je niet voor even, maar voor het leven!
Beslissingen die in iedere fase van het ondernemerschap worden genomen klinken door in de verre toekomst. De levenscyclus van een onderneming en diens bezittingen is lang zijn en zal zelfs langer zijn dan die van de ondernemer zelf. Opvolgend voegt waarde toe en beschermt en behoudt deze voor de ondernemer én diens opvolgers, in iedere fase van het ondernemerschap.
Opvolgend hecht waarde aan bedrijven!

SLB Coaching

Samenspel, Leiderschap en Beweging!

Presteer je al langere tijd onder druk?
Ben je ontevreden over het resultaat van al je inzet?
Leid je aan onverklaarbare lichamelijke pijnen en klachten?
Kan jullie team beter op elkaar ingespeeld zijn?

Dan is SLB-Coaching wat voor jou/jullie!

Steingoed

Voor het veranderen en verbeteren van werkprocessen of voor het implementeren van nieuwe systemen worden vaak interim managers van Steingoed ingezet. Het zijn zomaar wat voorbeelden van opdrachten die onze medewerkers op HBO of WO niveau uitvoeren. Doorgaans gaat het om opdrachten die maar door enkele personen uitgevoerd kunnen worden omdat ze zo specifiek van aard zijn.

van Drunen Automatisering

Wij zijn een allround dienstverlener en leverancier in de automatisering en hebben een zeer service gerichte en flexibele instelling. Wij bieden bedrijven, instellingen en particulieren een oplossing op maat en streven altijd naar een langdurige samenwerking. Onze klantenkring is heel gevarieerd en bevat particulieren, kleine ondernemers, bedrijven uit het MKB en (grote) internationale scheepvaartbedrijven.


Business Club Westvoorne

Het doel van de vereniging is - naast het behartigen van belangen van ondernemers wonend en/of werkzaam in Westvoorne - een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van economische-, ruimtelijke-, recreatieve- en sociale aspecten van de gemeente Westvoorne.

Thai voor Taal

Thai voor Taal is een vertaalbureau dat zich specialiseert in vertaal- en tolkdiensten van de Thaise taal naar de Engelse- en Nederlandse taal en vice versa. Het is gevestigd in Rotterdam.

1 2