Aannemers- en Grondverzetbedrijf

Aannemer de Bruijne b.v.

Aannemersbedrijf De Bruijne BV bestaat al ruim 170 jaar! Het is een familiebedrijf, dat inmiddels wordt geleid door de vijfde generatie. Sinds de oprichting is Aannemersbedrijf De Bruijne BV gevestigd in Hellevoetsluis. Wij werken in opdracht van bedrijven, particulieren, overheden en woningbouwcorporaties.  Desgewenst zorgen wij voor het benodigde tekenwerk, voeren wij berekeningen uit en nemen wij u het vergunningentraject uit handen.
" Kwaliteit loopt als een rode draad door ons bedrijfsbeleid. "

Jansen Glas Westvoorne

Jansen Glas Westvoorne is een glashandel waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Jansen Glas Westvoorne is gespecialiseerd in alle facetten op het gebied van vlakglas, van het leveren en plaatsen van de modernste isolatieglas soorten tot het vervaardigen van ambachtelijk glas in lood in eigen atelier.

Baris Kranen

A. Baris Kranen & Grondverzetmachines BV. Gespecialiseerd in gebruikte kranen en grondverzetmachines. Meer dan 35 jaar ervaring. Wij importeren en exporteren alle soorten kranen. onderdelen en hulpstukken voor kranen of grondverzetmachines.

Dynami Bouwservice

Dynami Bouwservice in Hellevoetsluis is hét bedrijf dat u inhuurt voor allerlei renovatie en timmerwerkzaamheden voor zowel binnens- als buitenshuis. Of het nu gaat om een badkamerrenovatie, zolderverbouwing of andere timmerwerkzaamheden in uw huis; Dynami Bouwservice maakt uw verbouwingswensen waar.

Kramer Timmerwerken

M. de Kramer timmerwerken is een timmerbedrijf dat is gericht op zowel particulieren als bedrijven. In onze eigen werkplaats wordt elk werkstuk op ambachtelijke wijze gemaakt. Met behulp van moderne houtbewerkingsmachines maken wij hier ramen, deuren, kozijnen, trappen, kasten en keukens.
   Rate us