Horeca

Bed en Breakfast van Marion

In Bed en Breakfast van Marion hebben alle 34 kamers een eigen badkamer. Verder vindt u alle benodigde voorzieningen zoals een klein koelkastje, televisie en kluis. Alle kamers zijn voorzien van gratis WIFI. De B&B bestaat uit 17 eenpersoonskamers en 17 tweepersoonskamers met aparte bedden

Restaurant Aan Zee oostvoorne

Een duurzaam restaurant in de duinen van Oostvoorne om in de prachtige natuur te genieten van uitstekende gerechten bestaande uit dagelijks verse producten, die op ambachtelijke wijze zijn klaargemaakt.

Lunchroom De Jongens

Lunchroom de Jongens is een initiatief van Paul Roebroek, tevens eigenaar van chocolaterie/ijssalon Taste of Chocolate aan de rand van het Dorpsplein in Rockanje. Met de opening van de lunchroom in juni 2016 kwam een droom uit.
Hier kan heerlijk worden ontbeten en geluncht met biologische en eerlijke kwaliteitsproducten. Of gewoon een lekker kopje worden gedronken.
    

Cafe Centraal Oostvoorne

Aan de rand van het centrum van Oostvoorne is Eetcafé Centraal al sinds 1885 gevestigd. Centraal is een sfeervol eetcafé met een mooi (overdekt en verwarmd) terras op het zuiden. Op ons zonnige terras kunt u genieten van een kopje koffie, een lichte lunch of een goed vullend diner.

Visspecialist Jaap Graaf

Wij bieden u een zeer ruim en veelzijdig assortiment vis en schaaldieren in onze moderne winkel te Oostvoorne. Naast overheerlijke haring en gebakken vis, beschikken wij over specialiteiten als tapas en rijk gesorteerde visschotels. Natuurlijk bent u ook voor een heerlijk broodje of een van onze kant en klaar menu schotels bij ons aan het juiste adres.

Restaurant de Ruyterhuis

Bij de haven van Hellevoetsluis vindt u Restaurant De Ruyterhuis.  Of het nu gaat om een kopje koffie, een zorgvuldig bereide lunch, een exclusief meergangen diner of het organiseren van uw onvergetelijke huwelijksfeest. De Ruyterhuis kent heeft vele mogelijkheden.

   Rate us