Flora en Fauna

Zwinkels Tuinen

Vanuit de passie voor groen biedt het hoveniersbedrijf Zwinkels Tuinen zijn diensten aan op het gebied van advies, ontwerp, aanleg, onderhoud van tuinen. Bij ons staan de wensen van de klant voorop. U bent tenslotte degene die nog jaren van uw tuin wilt genieten en daar willen wij ons steentje aan bijdragen.
   

Bis Bleiswijk

Bloemisten Inkoop Service Bleiswijk onderscheidt zich binnen de bloemen en plantenmarkt niet alleen door kwaliteit en persoonlijke service te bieden. Ze spelen in op de mogelijkheid om al uw producten in te kopen vanaf kleine hoeveelheden. Via BIS Bleiswijk heeft u de mogelijkheid om kleine hoeveelheden (vanaf één fust), direct vanaf de kweker, in te kopen.

Frans Toledo Hoveniersbedrijf

Direct vanaf de start in 1998 hebben ze zich zo breed mogelijk gericht op de hoveniers-markt. Nu, twaalf jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot een hoveniersbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket. Naast complete aanleg of renovatie van een tuin, is het binnen het bedrijf ook mogelijk om gebruik maken van hun diensten, bijvoorbeeld het her- straten van een terras of het snoeien van een haag.

Dierenartspraktijk Schrage

Dierenartspraktijk Westvoorne maakt deel uit van de dienstgroep Voorne-Putten, die vrijwel alle dierenartsen voor gezelschapsdieren omvat. Voor spoedgevallen op ieder tijdstip van de dag, weekeinde of feestdagen kunt u contact met een van bovenstaande telefoonnummers. U wordt dan vanzelf naar de dienstdoende dierenarts verwezen.

   Rate us