Industrie

Estron Group

Estron Group is een veelzijdig logistiek bedrijf. Opgericht in 1967 is het bedrijf uitgegroeid tot een bekende speler in het Rotterdamse havengebied.

Simlogic

In today’s economy, constant innovation is an essential aspect of successful business, "standing still is going backwards". Simlogic assist her relations with all new innovations in a Simple and Logical direction.

The contribution of Simlogic continues surpasses the level of generating ideas. Ideas have to become real products in real markets. During the development of products & production processes Simlogic cooperates closely with a special network of specialised technicians and product designers.
   

Box-lock B.V.

Boxlock Industriële Verpakkingen vervaardigd kisten in alle gewenste soorten en maten, precies zoals de klant dat wenst. De kwalitiets volle kisten  worden zo gemaakt dat het product optimaal vervoerd of bewaard kan worden. De kisten worden geheel naar het product aangepast. Wij hebben hier verschillende mogelijkheden voor, uiteraard wordt dit eerst zorgvuldig met de klant doorgenomen. Het product staat voorop.
Dupolco

Als klein, jong en dynamisch bedrijf staat Dupolco voor een goede samenwerking met onze klanten waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Hierdoor willen wij te allen tijde onze kwaliteit waarborgen en de klant in al zijn behoefte op het gebied van kunststof composieten voorzien.

ITW Welding Products

ITW Welding Products heeft een marktleidend portfolio bestaande uit Best- in-Class Welding Brands.
De reeks producten bieden eersteklas prestaties geleverd door middel van de breedte van oplossingen lasmachines, Induction Heating, lastoevoegmaterialen en accessoires omvatten.  De website van ITW Welding is in 9 talen ontwikkeld.

Koppenol Services

Koppenol industriële & civiele services B.V. is gespecialiseerd op het gebied van zuigen & blazen van droge stoffen. Bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel, daarom beschikken wij over nieuw, modern en goed onderhouden materieel, welke voldoet aan de laatste eisen op het gebied van techniek, geluidsnormen, emissies en veiligheid.

ETB van Meggelen

E.T.B. van Meggelen is een vakkundig en erkend Elektro technisch installatiebureau. Wij zijn actief in de aanleg, onderhoud en renovatie van elektrotechnische installaties, in nieuwbouw, utiliteit, industrie en domotica.
Wij kunnen met trots zeggen dat wij al meer dan 50 jaar gespecialiseerd zijn in elektrotechniek. Waaronder het plaatsen van groepenkasten, nieuwbouwprojecten en renovatie.

Thermodoors & Products

Thermo Doors & Products bv is gespecialiseerd in de fabricage van koel - / en vriescellen en koel-/vriesdeuren. Veel wat mensen gebruiken en bijna alles wat we eten en drinken is met de huidige regelgeving in meer of mindere mate temperatuur geconditioneerd.

   Rate us