Sport

Dukdalf Brielle

Dukdalf bestaat uit een sportcomplex, met een zwembad, sporthal en 4 squasbanen. Tevens is er een dorpshuis 't Dijckhuis en BRES met een theaterzaal. Voor al uw zwem, squash en andere sport plezier. U kunt zich aanmelden voor verschillende aqua mogelijkheden of gym/sportzaal.

Golfclub Kleiburg

Golfclub Kleiburg heeft historische banden met de gemeente Brielle. In de veertiende eeuw was colf, het Middeleeuwse spel dat veel leek op het huidige golf, wijdverbreid. Dat blijkt onder andere uit oorkondes waarvan de oudste oorkondes, die colf noemen in het gebied dat nu Nederland is, komen uit Brielle.

Nederlandse Bond van Schietbaanhouders

De Nederlandse bond van Schietbaanhouders organiseert schietinstructeurscursussen.

PRC Delta

De officiële naam van onze vereniging is Putse Renners Club Delta afgekort PRC Delta. De vereniging is opgericht op 23 oktober 1960 en is aangesloten bij de KNWU onder nummer AS 16 B-ES. PRC Delta is gevestigd te Spijkenisse. Wij beschikken over een fantastische wieleraccommodatie. Een mooi clubhuis, een schitterend afgesloten parcours van 1500 meter en een veldrit parcours.

Profwielerronde Oostvoorne

De Prof Wieler ronde maakt deel uit van de serie zogenoemde na-Tour criteriums. Direct na de afloop van de Tour de France worden, verdeeld over drie weken, in Nederland 12 profcriteriums georganiseerd. Ook in België, Frankrijk en in mindere mate in Duitsland zijn dan veel wedstrijden voor beroepsrenners. de 28e Profwielerronde hebben we gesponsord!

Rockanjese Turn Club

RTC is een gezellige dorpsvereniging die is opgericht op 2 juli 1945. Met ongeveer 115 leden wordt op een ontspannen manier aan lichaamsbeweging gedaan. Naast het turnen voor de jeugd biedt RTC ook ouderen de gelegenheid om sportief bezig te zijn in diverse beweegniveau's.

Ruiter en Pony Club Rockanje

Op deze site is alle informatie te vinden over de vereniging, wedstrijden en actuele gebeurtenissen. Door op de bovenstaande links te klikken komt u bij datgene wat u zoekt of wilt bekijken.

Schietbaan Europoort

Kleiduiven schieten... een raak alternatief !!!!

Wij bieden een sportief en culinair gebeuren voor 1 tot 300 personen. Wij hebben een ruime bar, aparte vergaderruimte en gelegenheid voor produkt informatie. Zeer geschikt voor een uitstapje met relaties, personeelsfeest, vrijgezellenfeest, verjaardag of zomaar een verrassing voor..... ?

Trekpaarden Team Rockanje

Onze Stichting heeft zich ten doel gesteld de werktuighulp van de boer van vroeger op een recreatieve manier weer terug te brengen in deze moderne tijd. De Stichting doet dit middels het organiseren en meedoen aan activiteiten die dit in zich hebben. Verder ook door samen te werken met anderen die hetzelfde doel nastreven dus het in stand houden van het trekpaard in zijn hele hoedanigheid.                                                                                                                                                                                                                          
      

T.V. Oostvoorne

Midden in de natuur van de prachtige bungalowwijk "De Warande" ligt Tennisvereniging Oostvoorne. De vereniging beschikt over een bijzonder gezellig clubhuis, zeven kunstgrasbanen met verlichting en een oefenkooi. Het gezamenlijk met z'n allen iets doen; iets wat in deze individualistische maatschappij steeds minder voorkomt.

1 2
   Rate us