Portfolio

Begraafplaats Mariarust Rockanje

U kunt hier veel lezen over de geschiedenis van de begraafplaats, over de huidige toestand en over de toekomst. De site is bedoeld voor iedereen die informatie zoekt over familie en voorouders in het bijzonder, en over de geschiedenis van Rockanje in het algemeen. Voor iedereen die de historie van dit dorp na aan het hart ligt. 

De Groene Waal

De Groene Waal - Biologische Groente en Fruit, hoogstamboomgaard bij de Hollemare in Zwartewaal.
Tussen de bomen is ruimte gemaakt voor een kas waar jaarrond groente en kruiden geteeld worden. Verder is er een flink stuk met bessen en aardbeien aangelegd waar elk jaar meer van af komt, om zo op te eten of om te verwerken tot sap en jam.

Camperverhuur Stellendam

Welkom bij camper Brielle relaxed op vakantie met onze luxe campers. Omdat we het afgelopen jaar teveel nee hebben moeten verkopen hebben we in seizoen 2018 een extra (nieuwe)camper ingezet, een Carado T447 Perfect 10 (4 persoons) een geweldige actie uitvoering van Carado met werkelijk de meest denkbare luxe.


Openhaardhout Wageveld

Wageveld's haardhout is gespecialiseerd in de allerbeste soorten haardhout. Wij leveren alleen de beste soorten openhaardhout, dus geen populieren, wilgen of naaldbomenhout, omdat het zeer slechte soorten openhaardhout zijn. Wij leveren haardhout kant en klaar en gratis bezorgd met de allerbeste service!

Bed en Breakfast van Marion

In Bed en Breakfast van Marion hebben alle 34 kamers een eigen badkamer. Verder vindt u alle benodigde voorzieningen zoals een klein koelkastje, televisie en kluis. Alle kamers zijn voorzien van gratis WIFI. De B&B bestaat uit 17 eenpersoonskamers en 17 tweepersoonskamers met aparte bedden

Restaurant Aan Zee oostvoorne

Een duurzaam restaurant in de duinen van Oostvoorne om in de prachtige natuur te genieten van uitstekende gerechten bestaande uit dagelijks verse producten, die op ambachtelijke wijze zijn klaargemaakt.

Deltalinqs

Deltalinqs Training & Services (DT&S) heeft als doelstelling het aanbieden van training en opleiding gerelateerde producten en diensten en het exploiteren van de RDM Training Plant. Deltalinqs Training & Services is een dochteronderneming van Deltalinqs. 
 
Het opleiden en trainen van medewerkers vereist een op de praktijk toegesneden leeromgeving: De RDM Training Plant.
Deltalinqs Training & Services speelt in op die behoefte en zet RDM Training Plant in voor alle VCA- en SOG kwalificaties, voor het opleiden van mbo- en hbo-studenten en voor het verzorgen van om- en bijscholingstrajecten.
 

Wapen van Marion

Hotel Restaurant ’t Wapen van Marion in Oostvoorne ligt in één van de mooiste natuurgebieden van Europa en op slechts 20 autominuten van Rotterdam ( Europoort, Maasvlakte ). Het hotel beschikt over 98 hotelkamers, een restaurant, een tennisbaan, een overdekt zwembad, een complete wellness, een speeltuin, gratis parkeerfaciliteiten en gratis gebruik van draadloos internet.

Taymyr forwarding

Specialist in het vervoer van ladingen van en naar Rusland

Taymyr Forwarding is gespecialiseerd in het vervoer van ladingen van en naar Rusland, in het bijzonder naar het noordelijke deel, de havens van Moermansk, Archangelsk en Dudinka. Zendingen naar deze regio’s vereisen vaak een unieke aanpak, rekening houdend met complexe douanewetgeving en lokale procedures.

Streekarchief VP

Vroeg of laat zoek je in het Streekarchief.

Welkom op de website van het Streekarchief, de digitale toegang tot het verleden van Voorne-Putten. Het papieren erfgoed van deze regio wordt zorgvuldig bewaard in een depot in Brielle en voor iedereen toegankelijk gemaakt. De speciale kluisruimte bevat in totaal vier strekkende kilometer aan historische documenten, die tot wel 750 jaar oud zijn, en een beeld schetsen van vrijwel elk aspect van het leven op de eilanden in vroeger tijden.
   

Groepspraktijk Beter leven

Wij zijn op missie om de gezondheid van mensen die niet lekker in hun vel zitten en die bereidt zijn om in hun gezondheid te investeren en aan zichzelf willen werken, significant te verbeteren door een topkwaliteit aan alternatieve behandelingen aan te bieden en om kennis te delen.
Durf jij deze uitdaging aan?
   

Residence Roosenburch

Residence Roosenburch

Prettig ouder worden aan de havenmonding van ’s werelds grootste haven: Rotterdam.
Rozenburg is sinds 2010 ook gemeente Rotterdam. Met ca. 12.500 inwoners is dit voormalige dorp een groene enclave te midden van havens en industrie. Onze residence ontleent haar naam aan het eiland Rozenburg vanaf 1586.
   

OBS Tweespan

Wij willen onze leerlingen de beste kansen bieden!
Wat heeft uw kind in deze 21e eeuw, behalve de basiskennis, nog meer nodig?
En hoe motiveren we uw kind door het leren nog leuker en interessanter te maken?
Bezoek onze website: http://obs-tweespan.nl/
   

Lunchroom De Jongens

Lunchroom de Jongens is een initiatief van Paul Roebroek, tevens eigenaar van chocolaterie/ijssalon Taste of Chocolate aan de rand van het Dorpsplein in Rockanje. Met de opening van de lunchroom in juni 2016 kwam een droom uit.
Hier kan heerlijk worden ontbeten en geluncht met biologische en eerlijke kwaliteitsproducten. Of gewoon een lekker kopje worden gedronken.
    

ZiZo Campers

Vakantie voorpret
Wat gaan we doen ?
Waar gaan we naar toe ?
Wie gaan er mee ?
Wat doen we met ons huisdier?
Wordt het een vliegvakantie, een huisje, kamperen?
Wil u de vrijheid ?
Wil u gaan en staan waar en wanneer u wil ?
Dan kiest u voor een vakantie met de camper!
   

Boerderij Op Aarde

‘Op Aarde’ is een unieke plek aan de Sleepseweg 9 in Brielle, waar het boerenbedrijf wordt gecombineerd met zorg en zingeving. We ontvangen u graag op een plek waar landbouw en mensen bij elkaar komen. Op Aarde produceren we authentiek en puur voedsel. Op onze zorgboerderij bieden we een warm welkom aan onze zorgdeelnemers, gasten en medewerkers. Voor ons zijn persoonlijke aandacht en respect de kernwaarden voor werkelijke ontmoeting en ontwikkeling.
   

Haarmode Marleen

Iemand laten stralen door een prachtig kapsel. Dat is wat mij drijft. Iedere keer weer. Vanuit die insteek hebben wij de afgelopen 30 jaren een grote vaste klantengroep opgebouwd. Zowel vrouw als man, zowel jong als oud. De vakkundige knipwijze en hairstyling, zijn anno nu de belangrijkste redenen waarom Haarmode Marleen in de regio zo goed bekend staat. Samen met mijn team ben ik altijd volop bezig met trends, nieuwe haarproducten en kniptechnieken. Met als doel het bijzonders in ieder gezicht naar voren te halen.
   

Caravancentrum Tinte

Caravancentrum Tinte is de ideale locatie om uw caravan of vouwwagen te stallen. Ons bedrijf bestaat al sinds 1995 en is ook in het bezit van een Bovag-certificering. U kunt dus direct uw kampeermiddel ook door ons laten onderhouden of repareren. In onze campingwinkel vindt u alles om het leven van een kampeerder bijzonder aangenaam te maken. Veel van uw kampeeruitrusting zoals gasflessen, bbq's, koopt u direct bij ons in de winkel. 
   

   Rate us